LCD Soundsystem, MØ og C.V. Jørgensen på fynsk festival

Det hypede band LCD Soundsystem samt flere populære danske kunstnere indtager Heartland festivalen.

Det hypede band LCD Soundsystem samt flere populære danske kunstnere indtager Heartland festivalen.
Foto: Arkivfoto (Egeskov Slot danner om sommeren rammerne for Heartland Festival)

Når Heartland Festival til sommer løber af stablen på Fyn for tredje gang, bliver det med et musikalsk lydtæppe bestående af blandt andet den fynske sangerinde MØ, koryfæet C.V. Jørgensen og det hypede amerikanske band LCD Soundsystem.

Det skriver Heartland Festival i en pressemeddelelse.

Sidstnævnte band formåede at sælge alle billetter, da de i september gav hele tre koncerter på Store Vega i København.

- Med sig har de deres spritnye album American Dream, som er bandets første, siden de otte nuværende medlemmer fandt sammen i 2015 efter fire års pause.

- Musikken på albummet er ekstremt ærligt, eftertænksomt og trækker tydelige tråde til Murphys afdøde mentor og idol David Bowie, men mon ikke der nok også skal blive plads til mange af de hits, som de seneste 15 år har sat gang i dansefødderne over hele verden, lyder det i pressemeddelelsen.

Også sangerinden MØ har ny musik i bagagen, når hun vender hjem til sit fynske ophav. Hun er netop udkommet med EP’en "When I was Young".

8-år væk fra scenerne

For C.V. Jørgensen markerer sommerens koncertturné, der også bringer ham forbi Roskilde Festival, et comeback efter otte års fravær.

Dagens offentliggørelser tæller også det amerikanske rockband Grizzly Bear, der sammen med de andre slutter sig til The The og forfatteren Salman Rushdie på det foreløbige festivalprogram.

Heartland Festival løber af stablen på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni 2018.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.