Kronprinspar spreder glæde hos hjemløse

Kronprinsparret besøgte hjemløse under deres visit af Morgencafé for Hjemløse

Kronprinsparret besøgte hjemløse under deres visit af Morgencafé for Hjemløse
Arkivfoto: Martin Sylvest/Scanpix

DANMARK: De kolde vintermåneder i Danmark kan være hårde for de mennesker, der lever et liv uden tag over hovedet.

Det danske kronprinspar fik dog smilene frem på flere hjemløses læber, da de onsdag besøgte organisationen Morgencafé for Hjemløse. Det kan man se på billeder inde på det danske kongehus’ hjemmeside.

Her hilste kronprins Frederik og kronprinsesse Mary både på frivillige og hjemløse, mens de blev vist rundt i Morgencaféens lokaler, der er beliggende i Københavns Nordvestkvarter.

Under rundvisningen så kronprinsparret blandt andet butikken Hjælperiet, der er et tilbud under Morgencafé for Hjemløse. Her kan hjemløse og socialt udsatte handle tøj gratis.

Morgencafé for Hjemløse arbejder for at forbedre livskvaliteten for socialt udsatte og nedbringe hjemløshed.

Det er dog ikke første gang, at det danske kronprinspar stifter bekendtskab med Morgencafé for Hjemløse.

I 2008 modtog organisationen nemlig én af Kronprinsparrets Priser på 250.000 kroner. Det skriver Bikubenfonden, der siden 2005 har stået bag prisuddelingen.

- Morgencaféen tildeles den humanitære pris for medarbejdernes og de frivilliges store engagement - og for deres anerkendende, kvalificerede og respektfulde støtte til de hjemløse, sagde kronprinsesse Mary i 2008, da hun overrakte prisen ifølge Bikubenfonden.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.