Kidman afslører: Jeg var forlovet med kendt musiker

Foto: Scanpix / AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN

Efter over 13 års hemmelighedskræmmeri fortæller Nicole Kidman nu, at kirkeklokkerne kimede i det fjerne, da hun dannede par med musikeren Lenny Kravitz fra 2003 til 2004.

Den i dag 49-årige skuespillerinde er aktuel i dramaserien "Big Little Lies", hvor hun blandt andet spiller over for ekskærestens datter, Zöe Kravitz.

I et nyt interview med magasinet The Edit fortæller Kidman, hvor tæt hun rent faktisk var med familien Kravitz.

- Jeg kendte Zöe, fordi jeg har været forlovet med hendes far, siger skuespillerinden, som slet ikke synes, det er akavet at spille over for eksens datter.

- Det bliver i familien. Jeg elsker Lenny - han er en fantastisk fyr, understreger den oscarvindende filmstjerne videre i interviewet.

Har fundet kærligheden igen

Det er først nu, at Kidman bekræfter den daværende forlovelse, men allerede tilbage i 2007 antydede hun det, efter at parret var gået fra hinanden nogle år forinden.

- Det var bare ikke rigtigt. Vi var ikke klar, sagde hun kryptisk til modemagasinet Vogue.

Lenny Kravitz var Nicole Kidmans første officielle kæreste efter skilsmissen fra Hollywood-stjernen Tom Cruise i 2001.

Kravitz og Kidman gik fra hinanden i 2004, og et år efter bruddet fandt hun kærligheden på ny i endnu en musiker, da hun mødte countrystjernen Keith Urban.

Urban og Kidman giftede sig i 2006, og til sommer kan parret fejre såkaldt stålbryllup efter 11 år sammen som mand og kone.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.