Karl Williams kærlighedsråd: Først skal du passe på dig selv

Sangeren har dannet par med sin kæreste i tre år, og forholdet afspejler sig også i musikken.

Sangeren har dannet par med sin kæreste i tre år, og forholdet afspejler sig også i musikken.
Foto: Scanpix/Torben Christensen

I en alder af 22 år har Karl William allerede udgivet to plader og to EP’er.

Nu er han klar med sin nye single, "Om igen", som musikalsk bevæger sig i en anden retning end hidtil for den aarhusianske sanger.

Men som altid er lyrikken en refleksion af, hvor han er i livet, fortæller han.

- Sangen er en kærlighedssang. Som man ved, kan et forhold gå op og ned. Man kan blive uenige om noget, og det kommer til at fylde lidt mere, end man troede.

- Inden for kærlighedsrammerne har jeg helt klart snublet, når jeg har været uenig med min kæreste, og så er det ligesom bare op på hesten og om igen, siger Karl William, der har været sammen med sin kæreste i omtrent tre år.

"Om igen" handler om at rejse sig, når man falder, og er meget personlig for musikeren.

Man skal kunne se indad

- Jeg tror, at utrygheden mellem to mennesker - specielt når man er forelsket - bunder i ens eget problem. De gange, jeg har været usikker eller uforløst, har det været noget med mig selv, siger Karl William.

Derfor er hans bedste kærlighedsråd også, at man starter med med at kigge indad og tage sig af sig selv.

- Pas på dig, og derefter pas på hinanden, siger han.

Selv har han mærket en udvikling i de tre års tid, han har dannet par med sin kæreste.

- Jeg tror, jeg er ved at vænne mig til at være i et forhold med en, jeg elsker højt, forklarer den prisbelønnede sanger.

"Om igen" udkommer den 3. november. Karl Williams kommende plade udkommer en gang i 2018.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.