Johanne Schmidt-Nielsen: Jeg er gravid

Politikeren fra Enhedslisten venter sit første barn med kæresten Casper Hyldekvist.

Politikeren fra Enhedslisten venter sit første barn med kæresten Casper Hyldekvist.
FN revser Flygtningenævn ti gange på et år Foto: /ritzau/Jens Dresling

INDLAND: Johanne Schmidt-Nielsen venter en lille forårsbaby.

Det oplyser den 33-årige politiker på sin Facebook-side:

- Hvis alt går, som det skal, får Casper (Hyldekvist, red.) og jeg en lille datter i starten af april. Vi glæder os og er så glade, skriver Johanne Schmidt-Nielsen og tilføjer:

- Og så er jeg ovenikøbet så heldig at have en fantastisk dygtig suppleant. Nemlig Rosa Lund, som tidligere har siddet i Folketinget for Enhedslisten. Hun træder ind i stedet for mig, når jeg går på barsel engang i marts, oplyser Johanne Schmidt-Nielsen.

Købte hus sidste år

I sommeren 2016 bekræftede Johanne Schmidt-Nielsen over for BT, at hun havde fået en ny kæreste, og i september 2016 oplyste hun ligeledes til BT, at hun dannede par med Casper Hyldekvist.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har købt et hus i Valby med min søde kæreste Casper og hans to børn, skrev hun i en sms til avisen.

Over for damebladet Alt for damerne fortalte hun tidligere i november, at parret mødtes gennem fælles venner.

Casper Hyldekvist er direktør og partner i kommunikationsvirksomheden Primetime.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.