Hollywood-stjerne behandlet for kræft for femte gang

Foto: 20th Century Fox

Hollywood-stjernen Hugh Jackman er blevet behandlet for hudkræft for femte gang siden 2013.

Det fortæller den 48-årige skuespiller på Instagram, hvor han har delt et billede af sig selv med plaster på næsen efter behandlingen af hudcancertypen basalcellekræft.

- Takket være hyppige kontroller og fantastiske læger er alt godt. Det ser værre ud med forbindingen på, skriver skuespilleren blandt andet under hashtagget "brug solcreme".

Hugh Jackman har siden sin første kræftdiagnose tilbage i november 2013 været meget åben omkring forløbet og på det kraftigste understreget vigtigheden af at bruge solcreme - noget, som han ikke selv gjorde i sin barndom i Australien.

Mange danskere ramt af samme form

For et år siden fik "Les Misérables"-skuespilleren diagnosen for fjerde gang og advokerede atter for vigtigheden af at beskytte sig mod solens farlige stråler.

- Et eksempel på hvad der sker, når man ikke bruger solcreme. Basalcellekræft. Den mildeste form for cancer. Husk at bruge solcreme, og bliv undersøgt regelmæssigt, lød meldingen og opfordringen på Instagram fra den folkekære skuespiller, der privat er gift og far til to.

Ifølge tal fra Kræftens Bekæmpelse fik 11.692 danskere konstateret samme type hudcancer som Hugh Jackman i gennemsnit i årene 2010 til 2014.

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/BQdzEVGjQVt/?taken-by=thehughjackman&hl=da

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.