Hollywood-hunk tissede på Susanne Bier-stjerne

Her ses Tom Hiddleston i filmen, The Deep Blue Sea. (arkivfoto)

Et gammelt husråd lyder, at urin kan dulme smerterne, hvis man er blevet brændt af en brandmand ude i bølgen blå.

Det husråd kender Tom Hollander også, og derfor bad han desperat kollegaen Tom Hiddleston om en noget speciel hjælp.

Under indspilningerne af den Susanne Bier-instruerede thrillerserie "Natportieren" blev Hollander nemlig ramt af goplens brændende tråde, da han var på strandoptagelser med Tom Hiddleston på den spanske ferieø Mallorca.

Det fortæller Hiddleston i den kommende episode af "The Graham Norton Show", skriver avisen Toronto Sun.

- Tom Hollander blev ramt af en brandmand og råbte ud over hele stranden, om jeg ville komme over at tisse på ham. Og selvfølgelig ville jeg det, fortæller Tom Hiddleston om sin celebre navnebror.

- Jeg har efterfølgende læst op på det, og jeg tror ikke, det virker - det er en skrøne, lyder det fra den 36-årige skuespiller.

Har et sigende kælenavn

Hiddleston har meget apropos et kælenavn, der kan relatere sig til episoden med Tom Hollander.

- Faktisk blev jeg ironisk nok kaldt "Piddleston" (piddle betyder "at urinere" på engelsk, red.) tilbage i college. Mine nærmeste venner kalder mig stadig "Piddle", men det er nu kærlig ment, lyder det fra stjerneskuespilleren.

Tom Hiddleston fik en statuette for sin præstation i "Natportieren" til årets Golden Globe Awards.

Han kan ses i de danske biografer fra 2. november, når filmen "Thor: Ragnarök" får premiere.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.