Her er fordelene ved at skifte til opkøbt mobilselskab

- Går du med tanker om, at Plentis mobiltilbud (med fri sms, fri mms og fri data, red.) ser tillokkende ud, så er det nu, du bør overveje at skifte.

- Går du med tanker om, at Plentis mobiltilbud (med fri sms, fri mms og fri data, red.) ser tillokkende ud, så er det nu, du bør overveje at skifte.
Arkivfoto: Colourbox

Sådan lyder rådet fra Mobilsidens Niels de Boissezon, efter at TDC har offentliggjort opkøbet af konkurrenten Plenti.

Niels de Boissezon, der til daglig er chefredaktør på Mobilsiden.dk, kan nemlig se flere fordele ved at blive Plenti-kunde nu.

- Helt lavpraktisk tror jeg, at Plenti-kunderne kan forvente en bedre mobildækning. TDC har nemlig det bedste netværk herhjemme. Derfor er det en win-win for Plenti-kunderne, siger han.

Og det er stadig muligt at blive kunde hos Plenti på de nuværende vilkår. Det fortæller Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør hos TDC Group.

Med opkøbet er det planen, at Plentis 90.000 nuværende kunder skal skifte fra 3’s netværk, som Plenti kører på nu, over til TDC’s netværk.

Det bekræfter Michael Moyell Juul.

- Vi vil meget gerne have kunderne over på TDC’s netværk hurtigst muligt. Det kræver nogle forhandlinger med 3, men det går vi i arbejdstøjet med nu, siger han.

Hvornår Plentis kunder helt præcist kommer over på TDC’s netværk, afhænger af forhandlingerne med 3.

Michael Moyell Juul fortæller, at prisen for abonnementet på 119 kroner om måneden for nuværende Plenti-kunder forbliver den samme.

- Som det er lige nu, har vi ikke planer om at lave om på Plentis abonnementer, siger han.

Men skal man tro Niels de Boissezon, er det ikke sikkert, at kunder kan købe det billige Plenti-abonnement i fremtiden.

- Jeg vil tro, at TDC vil overveje at justere priserne, så det måske bliver mindre fordelagtigt for fremtidige kunder, siger han og fortsætter:

- Men det er endnu for tidligt at sige, om det vil ske, og hvor meget prisen i så fald vil stige, siger Niels de Boissezon.

Fakta: Her er fordelene ved at skifte til Plenti nu

- Du kommer på sigt over på TDC’s netværk. TDC bekræfter, at de vil arbejde hårdt på, at alle Plenti-kunder fremover skal væk fra 3’s netværk.

- Du vil beholde det billige abonnement på 119 kroner om måneden.

- Du vil få mulighed for at få adgang til mange af de tjenester, som TDC har aftaler med. Eksempelvis YouSee Musik, Telmore Musik, C More og HBO Nordic.

Kilde: Niels de Boissezon.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.