Her er de mest solgte mobiler i november

Trods høj pris ryger den nye iPhone X i top på salgslisterne

Trods høj pris ryger den nye iPhone X i top på salgslisterne
Apples nye topmobil iPhone X sælger godt trods den høje pris.

MOBILER: Hvis nogen troede, at en pris omkring 10.000 kroner ville skræmme kunderne væk, var det forkert. Selv om det er en helt vanvittig høj pris for en smartphone, er det alligevel lykkedes Apple at sende iPhone X ud af butikkerne i højt tempo.

Det skriver meremobil.dk.

iPhone X lå i november 2017, åbningsmåneden, på førstepladsen hos TDC (YouSee), Telenor og Telia, mens 3 havde den på andenpladsen.

LÆS OGSÅ: Gå uden om iPhone X ventetiden og spar mange penge

Apple er solidt placeret blandt top-10

Den direkte tur ind på førstepladsen presser samtidigt den tidligere etter, iPhone 8, ned på andenpladsen.

iPhone SE, der efterhånden er ganske gammel, klarer sig fortsat flot, og er eksempelvis nummer ét hos 3 denne måned. Det er en række kampagner, der har skubbet ekstra til salget af SE modellen.

LÆS OGSÅ: Rygte: Måske kommer der snart en ny iPhone SE

Selvom iPhone X, ifølge en omfattende test, er Apples mest skrøbelige iPhone nogensinde, afholder det ikke køberne fra at hive pengene frem. Heller ikke de helt vanvittigt dyre priser på skærmskift synes at have negativ indflydelse på salget.

Seks ud af 10 pladser blev denne måned besat af en iPhone.

Nedenstående hitlister bygger på november-salget hos YouSee, Telenor, Telia og teleselskabet 3:

1.: Apple iPhone X

2.: Apple iPhone 8

3.: Apple iPhone SE

4.: Huawei P10 Lite

5.: Samsung Galaxy S8

6.: Apple iPhone 8 Plus

7.: Apple iPhone 7

8.: Samsung Galaxy S8+

9.: Samsung Galaxy A3 (2017)

10.: Apple iPhone 6S

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.