Go’ Morgen-vært: Jeg skal måske aldrig lave tv igen

Arkivfoto: Per Arnesen/ TV 2

Morten Resen blev for alvor kendt, da han i ni år optrådte som vært i det populære TV2-program Go’ Morgen Danmark.

I begyndelsen af 2016 valgte den kendte tv-vært dog at trække stikket for at spendere mere tid sammen med sin familie.

Nu afslører Morten Resen på Facebook, at han har truffet sin endelige beslutning om, hvorvidt han vil forlade drømmejobbet på Go’ Morgen Danmark.

- Jeg vender ikke tilbage til Go’ Morgen Danmark. Jeg har lovet TV2, at skal jeg lave tv igen i løbet af overskuelig fremtid, så gør jeg det hos dem. Fordi det nu engang føles som min anden familie. Men det skal jeg ikke. I hvert fald ikke lige nu og måske aldrig nogensinde, skriver Morten Resen på Facebook.

Iværksættereventyr

Siden stoppet på det populære morgenprogram har Morten Resen kastet sig ud i et iværksættereventyr, hvor han står i spidsen for appen GoLittle.

38-årige Morten Resen er sikker på, at han vil fortryde det i fremtiden, hvis han ikke forfølger sin iværksætterdrøm.

- Alt jeg ved er, at jeg lige nu er i gang med noget, der er så nyt, sjovt og spændende, at jeg uden tvivl vil fortryde det om ti år, hvis ikke jeg prøver. Så det gør jeg. Prøver. Og så vil tiden vise, hvordan det går, skriver Morten Resen på Facebook.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.