Gå en tur i biografen!

Se hvilke film, der har premiere i dag.

Se hvilke film, der har premiere i dag.
Foto: Colourbox

Oplev Denzel Washington, Ole Lund Kirkegaards Hodja fra Pjort, sidste del af Fifty Shades-trilogien og mange flere.

Torsdag er ugens premieredag, og her kan du få et overblik over en håndfuld af dagens premierefilm.

Roman J. Israel

Oplev Denzel Washington som forsvarsadvokaten Roman J. Israel, Esq. i krimi-dramet om de overbelastede domsstole i L.A. Med stort engagement og en idealistisk tilgang bliver Roman til sidst træt, efter en række af voldsomme begivenheder i hans liv, af sine hæderlige idealer. De bliver tilsidesat og pludselig sigter Roman efter helt anderledes værdier, der vender op og ned på hans ellers fredelige liv.

Dobbelt Begær

Den prisvindende instruktur Francois Ozon har skabt en psykologisk thriller, hvor den unge og smukke Chloé forelsker sig, og bliver gift med sin psykiater Paul. Med en lys fremtid i sigte ændres romantikken, da Chloe finder ud af, hendes mand har en side af sig selv, hun ikke kendte til. Chloé bliver nysgerrig, og før hun ved af det, har hun begivet sig ud på en farlig rejse med ondt begær og grænsesøgende sex.

"Man kan [...] lade sig oversvømme af Ozons utæmmelige kreativitet og fortælleglæde i denne næsten provokerende overdådige, psykoseksuelle thriller." (Nanna Frank Rasmussen, Jyllands Posten 5/6)

Fifty Shades 3, Freed

I sidste del af den erotiske drama-trilogi skal den unge hvilsomme Anastasia giftes med sin fascinerende og mystiske rigmand Mr. Grey. Hendes tidligere ydmyge hverdag erstattes med et liv i luksus og enorme rigdomme, men så dukker en gammel fjende fra fortiden op, så Anastasia og hendes elskede Mr. Grey må tage en alvorlig kamp op, hvis deres ægteskab, og dem selv, skal overleve.

Hodja fra Pjort

Ole Lund Kirkegaards populære børnebog har forvandlet sig til en animationsfilm, hvor Hodja får fingrene i et flyvende tæppe. Tæppet tilhører den onde sultan, og han er villig til at gøre alt for at få sit tæppe tilbage. Hodja møder pigen Smaragd, der hjælper ham med at klare sig i en stor by, men som også er skyld i, at Hodja mister tæppet og sammen må de igennem adskillige farer for at få det tilbage.

Med stemmer af Thure Lindhard, Peter Frödin, Özlem Saglanmak, Kurt Ravn m.fl.

Ovenstående er kun en håndfuld af ugens premierefilm. Du kan se dem allesammen her:

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.