Frække fotos: Kendisser kyssede igennem på valentinsdag

Foto: Colourbox

De sociale medier emmede af søde kærlighedserklæringer i anledning af valentinsdag, 14. februar.

Flere danske stjernepar har taget den amerikanske tradition til sig og markerede kærligheden over for hinanden på Instagram.

Thomas Levin og Laura Christensen kan fejre såkaldt tinbryllup senere på året efter ti år sammen som mand og kone, og kærligheden er stadig brandvarm mellem skuespillerparret.

Under hashtags som "min elskede" og "min mand" har den 33-årige skuespillerinde delt et foto, hvor den 38-årige "Norskov"-stjerne giver hende et smækkys.

Lir i luften

Der er også lir i luften på det foto, som Sarah-Sofie Boussnina har delt. På billedet napper den 26-årige skuespillerinde sin musikermand, Louis Samson Myhre, i underlæben.

- Glædelig valentinsdag, skriver Boussnina til det frække foto.

Modellen Mathilde Gøhler har også delt et kyssebillede. Fotoet er taget i kærlighedens by, Paris, under en romantisk ferie med kæresten, Remee.

- Du er mere, end hvad jeg nogensinde kunne ønske i en mand, skriver den 24-årige undertøjsmodel til "X Factor"-dommeren.

Se billederne her:

Christensen: https://www.instagram.com/p/BQfILnNlfoF/?taken-by=lauraelisabethchristensen

Boussnina: https://www.instagram.com/p/BQgdQbMjHPl/?taken-by=sarahsofieboussnina

Gøhler: https://www.instagram.com/p/BQfSyzsjTEC/?taken-by=mathildegoehler

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.