Forskudsopgørelse: Boligejere risikerer skattesmæk

100.000 boligejere risikerer at få et skattesmæk, hvis de ikke retter i forskudsopgørelsen, som nu er tilgængelig

100.000 boligejere risikerer at få et skattesmæk, hvis de ikke retter i forskudsopgørelsen, som nu er tilgængelig
Boligejere, som ikke retter i forskudsopgøreslen, risikerer et skattesmæk. Arkivfoto: Torben Hansen

DANMARK: For 100.000 boligejere venter der en ubehagelig overraskelse, hvis ikke de får rettet deres forskudsopgørelse, som nu ligger klar på Skats hjemmeside. Det skriver Finans.dk.

Nogle skal være mere opmærksomme end andre

Det er især tre grupper af boligejere, som bør holde øje med deres forskudsopgørelse.

- For det første boligejere, der har omlagt deres fastforrentede lån i 2017. For det andet boligejere med F5-lån og for det tredje alle de danskere, der har købt eller solgt fast ejendom i 2017. I modsat fald risikerer de et skattesmæk, siger Lise Nytoft Bergmann fra Nordea Kredit til Finans.dk.

I kroner og ører risikerer en boligejer, som har konverteret et lån på en million kroner med en fast rente på fire procent til et lån med en rente på to procent at få et skattesmæk på 6.400 kroner, viser beregninger, som Nordea Kredit har foretaget.

<b>Se flere beregninger på Finans.dk</b>

Boligejere som har belånt boligen med F1, F3 og Kort Rente-lån kan også have gavn af at se forskudsregistreringen efter i sømmene, men der er risikoen for skattesmæk begrænset.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.