Find en ledig håndværker med ny app

Håndværkere kan oplyse, hvis de har tid i overskud her og nu

Håndværkere kan oplyse, hvis de har tid i overskud her og nu
Arkivfoto: Henrik Louis

HELE LANDET: Om kort tid kan man via en app - Clickfixapp - finde håndværkere i lokalområdet, som inden for samme dag komme forbi på bopælen og løser en given opgave. Kan opgaven ikke løses med det samme kan håndværkeren give et tilbud og det kan aftales nærmere, hvornår opgaven skal udføres.

Det skriver håndværkeravisen Mester Tidende.

Det er to aut. vvs-installatører, Carsten Olsen, Sydhavns VVS i København og Michael Pedersen, fa. Michael Pedersen VVS i Greve, der står bag app’en.

- Ideen er - næsten som UBER-modellen - at udnytte den ledige kapacitet i et geografisk område. En håndværker er måske kun 4-5 timer om at løse en opgave og i stedet for at køre hjem på værkstedet, så kan håndværkeren via app’en melde sig ledig på markedet. Den ledige kapacitet kan kunderne så benytte sig af, hvis de skal have løst en opgave her og nu eller ønsker et tilbud på en opgave, siger de to vvs-mestre til Mester Tidende.

Kan også se ledige

Samtidig kan andre håndværkere og mestre se, hvem der er ledige i et bestemt område, hvis de har brug for hjælp til en opgave.

App’en er udviklet i samarbejde med firmaet AppKoncept, som bl.a. står bag den prisvindende app ToGoodToGo som tager kampen op mod madspild og som er downloadet mere end 200.000 gange.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.