Far og søn lander roller i ny Afdeling Q-filmatisering

Når den næste Jussi Adler-Olsen-roman bliver til film, skal Elliott Crosset Hove og Anders Hove spille med.

Når den næste Jussi Adler-Olsen-roman bliver til film, skal Elliott Crosset Hove og Anders Hove spille med.
Elliott Crosset Hove (billedet) og hans far, Anders Hove, skal spille med i filmatiseringen af romanen 'Journal 64'. Foto: Free/Hein Photography

Når Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares for allersidste gang indtager rollerne som Carl Mørck og Assad i filmatiseringen af Afdeling Q-romanen "Journal 64", får de selskab af skuespilleren Anders Hove og hans søn Elliott Crosset Hove.

Det afslører Zentropa i en pressemeddelelse.

I roller som læger

Far og søn skal spille henholdsvis den unge og ældre læge Curt Wad, i det der er Zentropas fjerde og sidste Afdeling Q-film.

Anders Hove har tidligere medvirket i tv-serier som "Badehotellet" og "Broen", mens Elliott Crosset Hove, der blev uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2015, senest har gjort sig bemærket i den anmelderroste "Vinterbrødre".

- I "Journal 64" gør nogle håndværkere en uhyggelig opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

- Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent, Assad, i Afdeling Q bliver sat til at finde ud af, hvem mumierne er, og hvem den fjerde plads er tiltænkt, lyder det om filmens handling i pressemeddelelsen.

Det er Christoffer Boe, der skal instruere "Journal 64", mens manuskriptet til filmen er skrevet af Bo Hr. Hansen, Nikolaj Arcel og Mikkel Nørgaard. De tre første Afdeling Q-filmatiseringer har tilsammen solgt 2,2 millioner biografbilletter.

"Journal 64" får premiere den 4. oktober 2018.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.