Du må vente længe på iPhone X

Ny iPhone-topmobil bliver vanskelig at få fat på, vurderer analytikere

Ny iPhone-topmobil bliver vanskelig at få fat på, vurderer analytikere
Apples nye topmobil iPhone X. Dyreste udgave koster over 10.000 kr. Foto: Apple

MOBILER: Apple kan måske først mætte efterspørgslen efter iPhone X i første halvår 2018.

Det skriver meremobil.dk.

Et prisskilt på 8.899 kroner og 10.249 kroner for henholdsvis 64 og 256 GB versionen af iPhone X lægger ikke en dæmper på købelysten blandt Apples fans. Det er som om, at uanset prisen sælger iPhone sig selv.

Lavere produktionshastighed

Ifølge analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities vil Apple få mere end svært ved at imødekomme efterspørgslen på iPhone X.

KGI forventer et salg på 40 millioner stk. af iPhone X inden udgangen af i år. Det vil reelt sige fra 3. november til 31. december - en forholdsvis kort periode.

Angiveligt skulle det være OLED-skærmen med afrundede hjørner, der holder produktionshastigheden nede, og teknologien til ansigtsgenkendelse hjælper heller ikke på tempoet, skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Her er forskellene på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X

KGI forventer først, at Apple indhenter efterspørgslen i første halvdel af 2018. Dermed må vi forvente lange restordrelister rundt omkring hos forhandlerne.

Kort efter offentliggørelsen af iPhone X sagde flere danske teleselskaber til MereMobil.dk, at prisen ikke var en hindring for et stort salg af iPhone X. iPhone 8 og iPhone X vil dele salget fifty-fifty, lød det fra teleselskabet 3.

YouSee var heller ikke i tvivl om, at der vil være mange kunder til iPhone X.

Afstemning: Skal du have en af de nye IPhones?

iPhone X vil kunne købes i Danmark fra 3. november 2017. Forsalget starter den 27. oktober.

Apple har ofte haft svært ved at levere det antal telefoner kunderne efterspørger. I mobilbranchen er Apple kendt som de allerbedste til at styre udbud/efterspørgsel. Mangel på varer kan nemlig, i nogle tilfælde, være med til at booste interessen for et produkt. Så restordre kan vendes positivt, hvis ens brand er stærkt nok.

LÆS OGSÅ: Her er hvad du skal vide om iPhone X

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.