DR-legende trækker stikket efter 47 år

Arkivfoto: Carsten Lauridsen.

Siden 1970 har lytterne kunnet høre Hans Otto Bisgaards stemme i radioen, eller seerne har set ham tone frem på tv.

Men ultimo februar er slut, oplyste DR tirsdag.

- Det har været en utrolig svær beslutning at tage, for jeg har nydt alle 47 år, jeg har lavet radio og TV. Men min kone har været pensioneret i fem år nu, lige som vi gerne vil have mere tid til sommerhuset og til at spille mere golf. Så nu bliver det nu, siger Bisgaard til DR.

Igennem alle årene har den nu 71-årige radio- og tv-vært både været med til aftenkaffen, eftermiddagskaffen og morgenkaffen hos DR’s seere og lyttere.

Egentlig hyret til forfaldent arbejde

De senere år har Hans Otto Bisgaard været vært i programmet "Morgenstund" på P4 og P5.

Egentlig var Hans Otto Bisgaard i gang med at læse kemi, ligesom han kortvarigt var ansat som truckfører på Nordisk Kabel og Tråd, før han blev ansat i DR.

Han blev hyret af P3 i 1970 til "forefaldende arbejde" med rockindslag og interviews og takker nu efter 47 år af.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.