Dicte-skuespiller får hovedrolle i nyt krimidrama

Skuespilleren Dar Salim er blevet et kendt ansigt i de danske tv-stuer fra serier som "Gidseltagningen", "Dicte" og "Broen", og snart toner han igen frem på skærmen.

Skuespilleren Dar Salim er blevet et kendt ansigt i de danske tv-stuer fra serier som "Gidseltagningen", "Dicte" og "Broen", og snart toner han igen frem på skærmen.
Arkivfoto

DANMARK: Den 39-årige skuespiller skal nemlig spille hovedrollen i en ny krimidramaserie, der får premiere på TV 2 næste år.

Det skriver tv-stationen i en pressemeddelelse.

Den danske forfatter og instruktør Christoffer Boe står bag dramaserien, der har fået navnet "Kriger".

I serien får Dar Salim selskab af Fasandræberne-stjernen Danica Curcic, der skal spille den kvindelige hovedrolle, mens Lars Ranthe, der er kendt fra film som "Kollektivet" og "Jagten", skal spille rockerkongen Tom.

Skarp, moderne og poten

Andre kendte navne som Nicolas Bro, Søren Malling, Natalie Madueño og Jacob Oftebro er også på rollelisten.

I serien kommer seerne til at følge kærlighedshistorien mellem veteranen CC og politibetjenten Louise, mens krimidramaet også handler om fællesskaber, loyalitet og forræderi mellem veteraner, rockere og politiet.

- Ambitionen med "Kriger" er klart at give tv en skarp, moderne og potent miniserie, som ikke ser sig tilbage - mens den bevæger sig væk fra samtalekøkkenerne og den daglige weltschmerz (verdenssmerte på dansk, red.) og ud i samfundets periferi, hvor mænd og kvinder lever og dør for at forsvare deres idealer, siger Christoffer Boe i pressemeddelelsen.

Optagelserne til "Kriger", der kommer til at bestå af seks afsnit, er netop gået i gang. Krimidramaet får premiere i efteråret 2018 på TV 2.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.