Det betyder det, hvis du sveder meget

Er du typen, der sveder lidt mere end de fleste? Det er ikke nødvendigvis et dårligt tegn...

Er du typen, der sveder lidt mere end de fleste? Det er ikke nødvendigvis et dårligt tegn...
Arkivfoto: colourbox

DANMARK: Hvis du er én af dem, som sveder meget, når du træner, så vil du måske elske denne gode nyhed. Der er nemlig noget om snakken, når man taler om, at en øget svedproduktion hænger sammen med at være i god fysisk form.

Derfor gør træning dig ikke slank

God form

Allerede tilbage i 2010 viste et japansk forsøg, at de mennesker, der var i god fysisk form generelt, svedte væsentlig mere end de, der ikke var. Derudover begyndte den veltrænede gruppe at svede tidligere i et træningspas i forhold til den gruppe, som var i mindre god form. Dit gennemblødte træningstøj kan altså meget vel være et tegn på, at din form er helt i top. Hurra!

MEN! Det er dog en helt anden sag, hvis du også sveder meget, når IKKE du giver den gas og er aktiv. Nogle mennesker lider nemlig af sygdommen hyperhidrosis, som er en lidelse, hvor man sveder exceptionelt meget.

Derfor er det sundt at svede

Der er nu ingen grund til panik! Du skal nemlig svede fire-fem gange så meget som er normalt, før du overhovedet skal begynde at tænke på at ringe til din læge.

Kilde: shape.com

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.