Derfor stiger risikoen for p-bøder på søndag

Det kan koste dig dyrt, hvis du glemmer at justere tiden på elektronisk p-skive

Det kan koste dig dyrt, hvis du glemmer at justere tiden på elektronisk p-skive
Husk at stille p-skiven korrekt på søndag, hvor vintertiden starter, opfordrer Q-Park. Arkivfoto

DANMARK: På søndag skal vi til det igen - at stille uret en time tilbage på grund af skiftet til vintertid.

Men ikke alle husker at stille urene rigtigt.

Husk den elektroniske p-skive

Nogle bilister glemmer at indstille de elektroniske p-skiver til vintertid, og det kan koste dem dyrt. Dermed risikerer bilisterne en "kontrolafgift", en p-bøde.

Det påpeger parkeringsfirmaet Q-Park, som blandt andet administrerer p-pladser otte steder i Aalborg.

- Vores opgave er at fjerne eller mindske misbruget af parkeringspladser, hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun gøre ved at kontrollere, at bilernes p-skiver er indstillet korrekt, påpeger direktør Alex Pedersen fra Q-Park i en pressemeddelelse.

- Vi udfører kontrollen alle ugens dage - også søndag. Og p-vagterne har ikke andre muligheder end at forholde sig til det, som p-skiven viser, tilføjer han.

Han opfordrer til at tjekke en ekstra gang, at bilens ur og den elektroniske p-skive er korrekt indstillet korrekt. Ellers risikerer man en kontrolafgift (p-bøde) på 750 kr.

Q-Parks p-vagter er også på gaden på søndag, men dog ikke med ekstra mandskab.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.