Derfor sidder mænd på toilettet i evigheder

Når din mand tager iPad ’en med på toilettet, så ved du godt, hvad klokken er slået. Men hvorfor er det, mænd sidder derinde i hundrede år?

Når din mand tager iPad ’en med på toilettet, så ved du godt, hvad klokken er slået. Men hvorfor er det, mænd sidder derinde i hundrede år?
Arkivfoto: Colourbox

DANMARK: Der findes to slags mennesker i denne verden: Dem, der skal have toiletbesøget overstået hurtigst muligt, og dem der kan bruge, hvad der føles som timevis derinde.

Undersøgelser viser, at det primært er mænd, der tilhører sidstnævnte kategori. Men hvad er det, der får mænd til at nyde et langvarigt besøg i det ildelugtende rum?

En norsk familieterapeut forklarer til Expressen, at svaret er simpelt: Frihed.

Alle mennesker har af og til brug for frihed og alenetid, men når først man har stiftet familie, så ryger alenetid nederst på listen over ting, der prioriteres i hverdagen.

Ting, som mentalt stærke personer IKKE gør

Når det ikke er acceptabelt at sove i gæsteværelset, eller takke nej til svigerfamiliens arrangementer, så er toiletbesøget et oplagt tidspunkt, til at få stillet behovet for frihed.

Når manden forskanser sig på toilettet er det altså fordi, at der ikke er nogen, der kan komme med indvendinger mod hans behov for at gå på toilettet. Toilettet bliver mandens frirum, hvor han får opfyldt sit behov for alenetid - og han slipper endda for at skulle høre for det efterfølgende!

Mænd tager sig tid til alenetid

Selvom mænd og kvinder har et ligeligt behov for alenetid, så er det alligevel oftest mænd, der ender med at have det.

Det skyldes, at mænd ofte er bedre til at tage sig tid til det, hvor mange kvinder tilsidesætter deres behov for alenetid, så de i stedet når alt det, de har planlagt.

Spis ost: Lev længere og få bedre hjertesundhed

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.