Den bramfrie tv-vært kan endnu

Puk Elgård, der er ny vært på "Nybyggerne", er kendt for sine kække bemærkninger og gode humør. Lørdag den 3. februar fylder hun 50 år.

Puk Elgård, der er ny vært på "Nybyggerne", er kendt for sine kække bemærkninger og gode humør. Lørdag den 3. februar fylder hun 50 år.
Foto: Arkiv

- Den gamle kan endnu. Hvor er jeg glad og stolt.

Sådan sagde journalist og vært Puk Elgård, da hun i marts sidste år modtog sin seneste pris, Billed-bladets Tv-guld for "Årets kvindelige underholdningsvært".

Puk Elgård har i mere end 20 år underholdt danskerne med alt fra radioprogrammer til tv-programmer.

Og den folkekære skærmtrold, der lørdag den 3. februar fylder 50 år, kan i den grad endnu.

I weekenderne er hun fast vært på "Go’ Morgen Danmark", men i år kan danskerne ligeledes glæde sig til at gense hende som vært på boligprogrammet "Nybyggerne".

Overtager rollen fra Peter Ingemann

Tv-programmet, der vil blive sendt fra den 6. februar, udskifter således Peter Ingemann med Puk Elgård, som sidst var en del af programmet i 2016.

I 2009 fik hun sin debut som forfatter med bogen "Ellen - 100 år med lyst til livet" med fokus på Ellen Bentzens turbulente liv, der er kendt fra tv-programmet "Uventet besøg".

Hendes bog skal få danskerne til at se lidt lysere på de udfordringer, man møder på sin vej, lød det dengang. Udfordringer kender Puk Elgård, der er vokset op med alkoholiserede forældre, alt til.

Den svære opvækst har ifølge Alt for Damerne lært hende, hvor vigtigt det er at smile og at have humor med sig i alt, hvad man foretager sig.

Humor er i det hele taget blevet Puk Elgårds varemærke. Noget, som satireprogrammet "Natholdet" ad flere omgange har bidt mærke i.

Det har resulteret i et segment i programmet ved navn "Fedt InPuk", hvor hendes umiddelbarhed på tv bliver fejret.

Som da hun i "Go’ Morgen Danmark" udbrød, at lugten af fisk ikke kom fra hende, men fra køkkenet.

Den bramfrie humørbombe er ud over at være en folkekær tv-vært ligeledes Danmarks første hospiceambassadør.

En titel, som hun blev belønnet med efter at have været blandt de drivende kræfter i oprettelsen af Hospice Mariager Fjord ved Hadsund.

I dag er hun kæreste med den tidligere jægersoldat Lothar Friis, som hun har sønnen Robin med. Puk Elgård er desuden papmor til tre.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.