Dansk koks drøm opfyldt: Får michelinstjerne i Frankrig

Køkkenchef på restaurant Copenhague i Paris Andreas Møller modtog mandag sin første michelinstjerne.

Køkkenchef på restaurant Copenhague i Paris Andreas Møller modtog mandag sin første michelinstjerne.
Arkivfoto: Tour Eiffel, Paris, France 10 September 1994 [94/29]

Danmark har fået en ny michelinkok. Andreas Møller har sørget for, at der atter er en michelinstjernet restaurant i Danmarkshuset i Paris.

- Det var den drøm, der blev sat i hovedet på mig, da jeg fik tilbuddet, sagde danske Andreas Møller til Jyllands-Posten i december om michelindrømmen, som fulgte med ansættelsen på restaurant Copenhague i Danmarkshuset i Paris.

Beliggenhed på den ikoniske gade

Danmarkshuset ligger på selveste Avenue des Champs-Élysées i Paris. Derfra har det til formål at præsentere det parisiske publikum for det bedste, Danmark har at tilbyde inden for kultur.

Takket være Andreas Møller er det nu også michelinstjernet gastronomi.

I Danmark havde Andreas Møller med stor succes sit eget morgenmadssted Møller Kaffe og Køkken, før han begav sig mod kokkekunstens land.

Han er udlært hos Erwin Lauterbach, der selv var kok på restaurant Copenhague.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.