10 søde ting, din kæreste gør for dig, som du helt ærligt ikke ville gøre for ham

Dobbeltmoralsk? Njah, tjah... Lad os bare sige, at det er et fortolkningsspørgsmål

Dobbeltmoralsk? Njah, tjah... Lad os bare sige, at det er et fortolkningsspørgsmål
Arkivfoto: Colourbox

DANMARK: 1. Han går i Netto klokken ti om aftenen for at købe den liter kakao, som du craver helt vildt. Det er jo mørkt og koldt, og du er træt, så du orker simpelhen ikke at gå uden for en dør. Men tror du, at din kæreste har vildt meget lyst til at forlade sofaen lige nu? Giv ham lige en ekstra tak, når han kommer hjem med din kakaomælk.

2. Han fjerner edderkopper og andre klamme kryb, når du skriger ude fra badeværelset. Du er ham dybt taknemmelig, for du har virkelig (altså VIRKELIG!) ikke lyst til at røre de små, klamme sataner.

12 irriterende ting, kun os, der har arbejdet i butik op til jul, kender til

3. Han tjekker, om der står en indbrudstyv i stuen, når du hører en mærkelig lyd. Han sætter jo reelt livet på spil for dig. Wauw, har du nogensinde gjort det for ham?

4. Han masserer dine fødder (selvom de stinker). Men du rører altså ikke ved hans stinkbomber af nogle Converse-indespærrede fødder. Dobbeltmoralsk? Njah, tjah... Lad os bare sige, at det er et fortolkningsspørgsmål.

5. Han lapper din cykel, når den igen-igen er punkteret. Du siger til dig selv, at du gerne ville gøre det, hvis du kunne finde ud af det, men det er jo løgn. Du ville ikke orke projektet.

6. Han bærer din taske, når den er ved at flænse din skulder. Ja, han er stærkere end dig, men er det rart for ham at gå med den? Nix. Og ser det smart ud? Nix igen. Han er nu sød...

10 søde og helt GRATIS ting, du kan forkæle din kæreste med

7. Han brokker sig ikke, når du låner hans yndlings T-shirt nat efter nat. Okay, han ville nok heller ikke nyde at hoppe i din yndlingskjole, men du ville absolut heller ikke tage det roligt, hvis han prøvede.

8. Han renser afløbet. Og ja, også selvom det ikke ligefrem er hans lange hår, der får det til at stoppe til (han har jo ikke været langhåret siden et flippet efterskoleophold i start-00’erne).

9. Han køber gaver, som er helt uden for hans comfort zone. Overvej lige, hvor meget det kræver af ham at vove sig ind i Triumph-butikken for at finde den helt rigtige gave til dig. Hvis der står værktøj på hans ønskeseddel, så må han altså få sin far til at købe det til sig.

10. Han ser dine chick flick-film (næsten) uden diskussion. Indrøm det bare, du ville aldrig bruge en hel eftermiddag i sofaen med den ene Superliga-kamp efter den anden.

Skal du blande dig i, hvor meget din kæreste ser sine venner?

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.