Så meget koster det at lade mobilen op om natten

Prisen for at oplade menneskets bedste ven er overraskende.

Prisen for at oplade menneskets bedste ven er overraskende.
Sæt roligt strøm til telefonen. Det koster næsten ingenting. Foto: Colourbox.
FORBRUG: Er du den lykkelige ejer af en smartphone, ved du også, hvor ofte den uundværlige dims skal lades op. Efter en lang dags strabadser på Facebook, Instagram og Snapchat er batteriet ofte klar til at putte sig med en opladning, når du gør det samme.
LÆS OGSÅ: Byttehandel med iPhones kan snyde dig for hundredvis af kronerOpladninger hver nat igennem et helt år, det må næsten løbe op i et pænt beløb, tænker du måske. Men faktisk kræver det et overraskende lavt beløb at lade din forlængede arm op om natten, viser beregninger, som magasinet Forbes har foretaget.Et typisk smartphonebatteri har en specifikation, der hedder 1.440mAh. Sådan et batteri vil sluge 2.000 watt-timer årligt, hvis smartphonen lades hver nat. 2.000 watt-timer bliver til 2 kilowatt-timer, eller 2kW.LÆS OGSÅ: Tre smarte tricks: Sådan forlænger du din smartphones levetidPrisen for en kilowatt-time varierer, men koster her til lands ikke mere end 50 øre + afgifter, hvilket bringer den årlige pris for smartphone-opladning op på et sted mellem to og tre kroner. En pris, som må siges at være til at overskue for de fleste.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.