Nu er hurtigere net og bedre mobildækning på vej i disse kommuner

I alt 13 kommuner vil i fremtiden få hurtigere internet og bedre mobildækning i lokalområdet.

I alt 13 kommuner vil i fremtiden få hurtigere internet og bedre mobildækning i lokalområdet.
Foto: Colurbox (arkiv).
FORBRUG: Hurtigere internet og bedre mobildækning.
Det kan borgere og virksomheder i 13 af landets kommuner nu se frem til, efter at den tidligere regering i marts i fjor gav låneadgang til forskellige projekter, der skal udbrede mobildækning og bredbånd.Indtil videre har seks ud af de i alt 13 mulige kommuner fået tilsagn om, at et millionbeløb er på vej, oplyser Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet i en pressemeddelelse.De seks konkrete kommuner er Esbjerg, Læsø, Norddjurs, Stevns, Syddjurs og Vejle.Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) glæder sig over udsigten til hurtigere internet og bedre mobildækning:- Det er vigtigt for alle borgere i hele Danmark med gode digitale forbindelser. Det gælder, når man er hjemme, på arbejde eller i sommerhus. Samtidig tror jeg, at det vil gavne beskæftigelsen og fremme digitaliseringen i flere af de mere tyndt befolkede områder af landet.Den såkaldte lånepulje bag de mere end 30 millioner kroner, som kommunerne nu kan få adgang til, blev oprettet i forbindelse med Vækstpakken 2014.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.