Disse kendte is bliver meget mindre - men det gør prisen ikke

Til sommer bliver der skåret helt op til en tredjedel af størrelsen på nogle af de mest kendte ismærker. Men prisen følger ikke med. Se, om din favoritis er blandt dem, der skal slankes.

Til sommer bliver der skåret helt op til en tredjedel af størrelsen på nogle af de mest kendte ismærker. Men prisen følger ikke med. Se, om din favoritis er blandt dem, der skal slankes.
Til sommer bliver der skåret helt op til en tredjedel af størrelsen på nogle af de mest kendte ismærker. Foto: Colourbox (arkiv).
FORBRUG: Den britisk-hollandske producent Unilever sætter en række isklassikere på slankekur til foråret. Helt op til en tredjedel af størrelsen skal der skæres på kendte ismærker som Cornetto, Ben & Jerry’s samt klassikeren Magnum, der findes i et utal af varianter.
Det skriver The Guardian.LÆS OGSÅ: Overraskende top tre: Det vil danskerne helst spise til aftensmad

Isen skal være sundere og slankereIfølge producenten skrumper isene, fordi de skal ned under 250 kalorier.I praksis betyder det, at en portion Ben & Jerry’s går fra 150 ml. til 100 ml. - eller hvad der svarer til en reducering på 33 procent. Prisen bliver dog kun skåret med 26 procent.Magnum Mandel går fra at indeholde 110 ml. til at indeholde 100 ml.Og klassikeren over dem alle - den oprindelige Magnum-model med vaniljeis og chokoladeovertræk - skrumper fra 120 ml. til 110 ml.LÆS OGSÅ: Smart tip til en flad 20’er: Nu kan du købe restauranternes rester

Manglende sammenhæng mellem pris og størrelse kan møde kritik- Vi har indført dette 250 kalorie-mål for at gøre det lettere for vores forbrugere at træffe informerede og sundere valg, når de nyder deres favoritis som en del af en balanceret livsstil, fortæller Noel Clarke, administrerende direktør for branding hos Unilever UK & Ireland, ifølge The Guardian.Ifølge The Guardian kan producenten møde kritik, fordi den mindre størrelse ikke afspejler sig tilsvarende i en lavere pris.LÆS OGSÅ: Tre smarte tricks: Sådan forlænger du smartphones levetid

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.