Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

FAKTA: Stjerneparret Harry og Meghan

Prins Harry og den amerikanske skuespiller Meghan Markle mødte hinanden på en blind date i juli 2016.

Prins Harry og den amerikanske skuespiller Meghan Markle mødte hinanden på en blind date i juli 2016.
På billedet her fra den 27. november 2017 viser Meghan Markle sin forlovelsesring fra prins Harry frem, mens de to poserer i Sunken Garden på Kensington Palace i det vestlige London.

LONDON: Prins Harry fortæller søndag, at det ikke har været en nem beslutning at træde tilbage fra det britiske kongehus.

Det fortæller han, efter at det lørdag kom frem, at Harry og hans hustru, Meghan, har mistet deres royale titler og apanage.

Bliv klogere på parret her:

* Prins Harry og den amerikanske skuespiller Meghan Markle mødte hinanden i juli 2016 på en blind date sat op af en fælles bekendt. Efter to dates i London tog de to til Botswana i Afrika sammen.

* Efter cirka halvandet års forhold friede Harry i november 2017 til Meghan. Parret blev gift i maj 2018.

* Den 15. oktober 2018 blev det på førstedagen af en kongelig rundtur i Australien og New Zealand annonceret, at Meghan var gravid.

* Den 6. maj 2019 fødte Meghan sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Kilder: Sky News, Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.