LOL: Hunden kan lugte de nybagte småkager - og SÅ bliver den begejstret

Nogle gange når man nye højder, når man jagter sine drømme. Hunden i denne video er tydeligvis vild med småkager - se dens søde reaktion.

Nogle gange når man nye højder, når man jagter sine drømme. Hunden i denne video er tydeligvis vild med småkager - se dens søde reaktion.
Foto: YouTube-kanalen Kyoot Animals.

DYR: Hvem kan modstå nybagte chokoladecookies, der ligger og dufter fristende på et køkkenbord lige for snuden af én?Det kan være svært for selv den mest standhaftige - og formentlig endnu sværere for hunde med en perfekt lugtesans, der opsnapper alle de lækre dufte i luften.SE OGSÅ: LOL: 17 hunde - der tydeligvis har HELT styr på situationenFor hunden i videoen her er det svært at holde begejstringen tilbage, da den opdager, at der er lækkerier i farvandet. Der er dog bare ét problem – hunden kan ikke nå de fristende godbidder.Men det får bestemt ikke den lækkersultne hund til at opgive tanken om en varm, nybagt småkage - tværtimod bliver den stædigt ved.SE OGSÅ: Wauw: Godbidderne var gemt væk - men hunden var mere snu end sin ejerSe dens vildt morsomme og nuttede forsøg på at nå de uopnåelige godbidder – i videoen herunder:

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.