Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Dansk damedouble nærmer sig kæmpe resultat i Indonesien

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er i semifinalen ved Indonesia Masters efter ny flot sejr.

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er i semifinalen ved Indonesia Masters efter ny flot sejr.
Sara Thygesen og Maiken Fruergaard kan have kurs mod karrierens største resultat, hvis de kan fortsætte takterne ved Indonesia Masters.
Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er i semifinalen ved Indonesia Masters efter ny flot sejr.
2019 Badminton World Championships Sara Thygesen og Maiken Fruergaard kan have kurs mod karrierens største resultat, hvis de kan fortsætte takterne ved Indonesia Masters. Arnd Wiegmann/Reuters
Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er i semifinalen ved Indonesia Masters efter ny flot sejr.
Daihatsu Indonesia Masters 2020 Badminton Tournament in Jakarta Sara Thygesen og Maiken Fruergaard er klar til semifinalen i Indonesia Masters. Bagus Indahono/Ritzau Scanpix

JAKARTA: Dansk damedouble har haft det svært, siden superduoen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl stoppede karrieren på topplan, men ved Indonesia Masters viser arvtagerne lovende takter.

Først chokerede Maiken Fruergaard og Sara Thygesen ved i anden runde at slå det andenseedede japanske par, og fredag nedlagde de to danskere et par fra Thailand i kvartfinalen.

Med cifrene 21-15, 22-20 vandt Fruergaard og Thygesen over Thailands Puttita Supajirakul og Sapsiree Taerattanachai.

Indonesia Masters rangerer på World Tourens niveau 4, som er niveauet lige under eksempelvis Denmark Open og Malaysia Open.

I semifinalen venter et fjerdeseedet par fra Japan.

De useedede danskere, som er nummer 30 på verdensranglisten, har ikke tidligere lavet så store resultater på den helt store scene, men det er de godt i gang med at lave om på.

Fredagens thailandske modstandere ligger nummer 19 på verdensranglisten, men de kunne ikke få stækket de velspillende danskere.

Midtvejs i første sæt rykkede Fruergaard og Thygesen fra og hjemtog det indledende sæt overbevisende.

I andet sæt var danskerne langt væk ved 8-15, men en flot stime skaffede kontakt ved 17-17. Det blev til to misbrugte matchbolde, inden sejren kom i hus.

Til gengæld blev kvartfinalen endestation for Danmarks bedste herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup.

Duoen tabte en tæt kamp i tre sæt med 21-18, 13-21 og 17-21 til de femteseedede indonesere, Fajar Alfian og Muhammad Rian Ardianto.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.