Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Conor McGregor smadrer modstander på 45 sekunder i comeback

Den irske UFC-fighter Conor McGregor gjorde kort proces i sin første kamp i 15 måneder med teknisk knockout.

Den irske UFC-fighter Conor McGregor gjorde kort proces i sin første kamp i 15 måneder med teknisk knockout.
Conor McGregor (tv) er kendt for at lægge hårdt ud i sine kampe, og den taktik gav gevinst efter bare 45 sekunder mod amerikaneren Donald Cerrone (th).

LAS VEGAS: UFC-kæmperen Conor McGregor fra Irland fik søndag morgen dansk tid et forrygende comeback til MMA, da han i Las Vegas besejrede amerikaneren Donald Cerrone på teknisk knockout i første runde.

McGregor kom stormende ud af sit hjørne til første runde og overdængede straks sin modstander med slag.

Allerede efter få sekunder begyndte blodet at løbe fra Cerrones næse, og med et spark til hovedet fik McGregor ham væltet omkuld på kanvassen og ramte ham med så voldsomme slag, at dommeren valgte at stoppe den ulige kamp.

Kampen i weltervægt var McGregors første i over 15 måneder, og den varede bare 45 sekunder.

- Jeg skrev historie i aften, siger McGregor i ringen umiddelbart efter sejren, og det har ireren ret i, skriver The Guardian. Han er ifølge avisen den første UFC-kæmper som har sejret på knockout i tre forskellige vægtklasser.

- Jeg er virkelig glad og stolt. Mit hold og mit folk har været fænomenale. Tak for støtten, siger McGregor, der anses for at været den største stjerne i UFC.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.