Dagens Double og Måljagt fra Helmin

ANNONCE: Jesper Helmin tror, at Silkeborg kan få point, når de besøger Esbjerg i lørdagens Superligakamp. Se også tips til eftermiddagens Måljagt 4.


Esbjerg - Silkeborg (0-1) 2 - odds 2,35Der er pres på Esbjerg. FC Vestsjælland er for alvor kommet i gang, så vestjyderne har nu blot tre point ned til Slagelse-klubben under stregen.Esbjerg har ikke vundet i fem kampe i træk, og det er blot blevet til en enkelt sejr i ni kampe. Vestjyderne spiller til tider fornuftig fodbold, men der er alt for mange udfald.Her skal Esbjerg have tre point. Silkeborg er nede, men har dog spillet noget bedre i foråret. Silkeborgenserne var senest uheldige med blot at få 2-2 mod SønderjyskE, efter en lidt dårlig periode med tre nederlag på stribe.Esbjerg slog i forårets første kamp Silkeborg med 3-1 ude, mens de to hold i efteråret spillede 0-0 i Esbjerg. Her tror jeg igen på mål, men jeg er langt fra sikker på, at Esbjerg vinder.Spillerne virker rystede og spillet er til tider krampagtigt. Det kan Silkeborg, der spiller uden det mindste pres, udnytte, så 2,35 på, at gæsterne får point, skal helt sikkert prøves.

Aston Villa - West Ham 1 - odds 1,90Vi er nået den tid på sæsonen, hvor motivationen betyder ekstremt meget. Et godt eksempel på dette håber jeg at finde i Premier League, hvor Aston Villa tager imod West Ham.Hjemmeholdet er blot to point over stregen med tre runder igen, så alt er i spil for Birmingham-klubben. West Ham har omvendt for længst reddet sig, mens de ikke kan nå ret meget midt i tabellen.Villa har, efter en meget dårlig vinter, fået fat igen. Især offensivt, anført af Christian Benteke, viser Tim Sherwoods mandskab tænder, og senest hentede man da også en 3-2-sejr over Everton.West Ham kommer også direkte fra en sejr, nemlig 1-0 over Burnley, men præstationen var alt andet end imponerende. Målet kom efter straffespark, og trods en mand i overtal i 70 minutter formåede Hammers ikke at skabe ret meget.Villa skal bruge en sejr, for nærmest at være sikre i bunden, og den får de her. Odds 1,90 er godkendt.

Måljagt 4: Jackpot 25.000 kroner - Spilstop kl. 15:55Stoke - Tottenham 12-12

Leicester - Southampton 123-01

Esbjerg - Silkeborg 123-12Stoke kan ikke nå det store i sæsonens sidste tre runder, mens Tottenham stadig kæmper for sjettepladsen. London-klubben er dog ekstremt svingende i præstationerne, og dette matchup er ikke ligefrem gunstigt for Spurs.Leicester er i forrygende form, og er dermed ved at sikre overlevelse i Premier League. Der skal dog stadig findes fire-fem point i de tre sidste runder, og de første tre kan passende kommer mod Saints, der er gået noget i stå.Esbjerg er storfavoritter og er presset til sejr, men jeg har en fidus til Silkeborg, der kan drille her. Gæsterne kan i den grad udnytte, at Esbjergs spillere er under pres, mens de selv skal spille frit.Spil med på Oddset her!

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.