Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Advarsel i 2011 giver Ibrahimovic karantæne i pokalkamp

Gult kort i en pokalkamp i 2011 tæller med i regnskabet for Zlatan Ibrahimovic, som nu skal afsone karantæne.

Gult kort i en pokalkamp i 2011 tæller med i regnskabet for Zlatan Ibrahimovic, som nu skal afsone karantæne.
Zlatan Ibrahimovic har fået to advarsler i denne sæsons Coppa Italia for AC Milan, og det er i sig selv ikke nok til en karantæne. Men et gult kort fra 2011 tæller med i regnskabet, så svenskeren kan ikke være med i returkampen mod Juventus i semifinalen af årets Coppa Italia.

MILANO: Zlatan Ibrahimovic misser returopgøret mod Juventus i semifinalen af årets Coppa Italia.

Den svenske AC Milan-angriber har karantæne - blandt andet på grund af et gult kort fra 2011.

I torsdagens 1-1-kamp hjemme mod Juventus fik Ibrahimovic en advarsel i første halvleg, og tidligere i årets italienske pokalturnering havde han også fået et gult kort.

De to gule kort fra denne sæson var i sig selv ikke nok til en karantæne. Men et gult kort fra maj 2011 i en pokalsemifinale mod Palermo tæller med i regnskabet.

Dermed kan 38-årige Ibrahimovic ikke være med i returopgøret mod Juventus 4. marts i Torino.

Ud over Ibrahimovic har to andre Milan-spillere også karantæne i den afgørende kamp om at komme i pokalfinalen.

Det drejer sig om Milan-backen Theo Hernández, der fik rødt kort i torsdagens kamp, samt kantspilleren Samu Castillejo, der fik gult kort i kampen.

Kroaten Ante Rebic scorede til 1-0 for Milan, mens Cristiano Ronaldo udlignede til 1-1 på et straffespark i overtiden i torsdagens pokalsemifinale.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.