Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

AaB forhandler med klub om salg af Kaufmann

AaB-angriberen Mikkel Kaufmann, som har kontrakt med nordjyderne til sommeren 2023, er tæt på et klubskifte.

AaB-angriberen Mikkel Kaufmann, som har kontrakt med nordjyderne til sommeren 2023, er tæt på et klubskifte.
AaB-angriberen Mikkel Kaufmann, som her ses i en kamp mod FC København og Rasmus Falk tidligere i denne sæson, er tæt på et skifte til en ny klub. Det meddeler AaB onsdag.

AALBORG: Fodboldklubben AaB har indledt forhandlinger med en anden klub om et salg af angriberen Mikkel Kaufmann. Det oplyser AaB på sin hjemmeside.

19-årige Mikkel Kaufmann har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023.

AaB oplyser ikke, hvilken klub der er tale om.

Mikkel Kaufmann har gjort det godt i denne sæson for AaB, og han er noteret for syv mål i Superligaen.

Han har også været ramt af et par skader i løbet af denne sæson. Han kom blandt andet slemt til skade med det ene knæ i en U19-landskamp for Danmark 16. november.

Mikkel Kaufmann var på banen for det danske U19-landshold, der mødte Færøerne, og her gik det galt.

Efterfølgende viste en skanning, at ledbåndet i det ene knæ var forstrakt.

Han nåede at komme tilbage på banen i de sidste kampe i 2019, men det blev ikke til flere mål.

Mikkel Kaufmann har i alt spillet 28 officielle kampe for AaB og scoret otte mål, og det er foreløbig blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.