Spidskålsalat

Mængden i denne opskrift passer som tilbehør til fire personer. Lav gerne ekstra og opbevar på køl. Spidskålssalaten er lige så god i dagene efter.

Mængden i denne opskrift passer som tilbehør til fire personer. Lav gerne ekstra og opbevar på køl. Spidskålssalaten er lige så god i dagene efter.
Ingredienser
0,5 spidskål (ca. 350 g i snittet vægt uden stokken og de yderste blade) 4 forårsløg 100 g ananas på dåse 3 dl cremefraiche (gerne 18%) 2-3 tsk. dijonsennep 1 tsk. honning 1 tsk. citronsaft (valgfri) Salt og peber Hakket persille (valgfri)

Spidskålsalat

Sådan gør du

Kasseér spidskålens yderste blade og snit resten undtagen stokken i strimler. Skyld den snittede spidskål og “kram” den med hænderne, så den blødgøres en smule. Snit forårsløg og skær ananas i mundrette bidder. Vend begge sammen i en skål med den snittede spidskål. Bland cremefraiche med sennep, honning, citronsaft, salt og peber samt eventuelt en smule hakket persille. Smag til og vend i skålen med spidskål. Opbevar på køl, indtil salaten skal serveres.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.