Salat med røget makrel, avocado og peberrodsdressing

Den fede makrelsmag og den cremede avocado har rigtig godt af at få et skud frisk og skarpt som her fra peberroden. Salaten er hurtig at vende sammen og egner sig lige så godt til frokost som til en mættende salat til aftensmaden.

Den fede makrelsmag og den cremede avocado har rigtig godt af at få et skud frisk og skarpt som her fra peberroden. Salaten er hurtig at vende sammen og egner sig lige så godt til frokost som til en mættende salat til aftensmaden.
Ingredienser

Til 4 personer



1 potte brøndkarse
1 stor håndfuld rucola
2 avocadoer, modne, hakkede
400 g pebermakrel, røget, uden skind og udbenet

Peberrodsdressing:
1 dl cremefraiche
1 ½ tsk peberrod, revet
1 citron, økologisk, skal og saft af
Sort peber

Salat med røget makrel, avocado og peberrodsdressing

Sådan gør du

Peberrodsdressing: Bland alle ingredienser i en skål, og smag til med peber og peberrod.
Fordel brøndkarse og salat på et salatfad. Drys de hakkede avocadoer over. Skær makrellen i skiver, og læg dem på salaten. Slut af med at hælde peberrodsdressingen over, og server.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.