Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Mads Øland stopper som direktør i Spillerforeningen

Øland forlader fredag Spillerforeningen og skal fremover kæmpe for Counter Strike-spillernes rettigheder.

Øland forlader fredag Spillerforeningen og skal fremover kæmpe for Counter Strike-spillernes rettigheder.
Mads Øland har været en omdiskuteret person i det danske idrætsmiljø, hvor mange har stødt sig på hans hårde forhandlingsstil.

KØBENHAVN: Den mangeårige direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, stopper med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Foreningen, der varetager professionelle fodboldspilleres interesser, oplyser, at Ølands stop sker i forbindelse med en ny strategi og omorganisering af foreningen.

Den afgåede direktør skifter til et job som administrerende direktør for CSPPA, som er den internationale spillerforening i Counter Strike.

Samtidig vil Øland også i fremtiden løse internationale opgaver og varetage de danske interesser i den internationale fodboldspillerforening, Fifpro.

- Som enhver organisation ser vi hele tiden på, hvordan vi bedst udvikler os og varetager spillernes interesser bedst muligt, siger Spillerforeningens formand, Jeppe Curth, i pressemeddelelsen.

- Med en ny overenskomst og stærke, langvarige landsholdsaftaler i ryggen, giver det os nu en mulighed for at udvikle foreningen igennem et nyt setup, hvilket blandt andet betyder, at Mads Øland stopper som direktør i Spillerforeningen, lyder det.

Mads Øland har været en omdiskuteret person i det danske idrætsmiljø, hvor mange har stødt sig på hans forhandlingsstil.

Det er Øland, der har ført ordet, når spillerne har forhandlet med DBU - blandt andet om nye landsholdsaftaler, der i flere omgange har kastet dansk fodbold ud i arbejdskonflikt.

Uenighederne fik i 2017 den konsekvens, at DBU aflyste kvindelandsholdets VM-kvalifikationskamp mod Sverige, mens unionen året efter erstattede herrelandsholdet med et hold af amatører i en testkamp i Slovakiet.

Selv ser Øland tilbage på sin tid i direktørstolen med tilfredshed og kalder afskeden vemodig.

- Det har også været en stor ære og tillidserklæring at repræsentere spillerne på både klub- og landshold i så mange år. Med dygtige medarbejdere og rådgivere synes jeg, at vi har opnået gode ting for spillerne, siger han i pressemeddelelsen.

Ølands opgaver bliver foreløbig overtaget af Håndbold Spiller Foreningens direktør, Michael Sahl Hansen, der er udpeget som midlertidig administrativ chef.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.