Parmesanristet blomkål med hvidløg og persille

Med sin blide og let jordagtige smag er blomkål en rigtig velegnet match til salte ostetyper.

Med sin blide og let jordagtige smag er blomkål en rigtig velegnet match til salte ostetyper.
Ingredienser

Tilbehør til 4 personer



1 blomkål, skåret i buketter
3 fed hvidløg, finthakkede
½ citron, økologisk, revet skal og saft af
Olivenolie
1 dl parmesan, revet
Salt og peber
½ bdt bredbladet persille, hakket

Parmesanristet blomkål med hvidløg og persille

Sådan gør du

Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade. Drys med hvidløg, dryp med citronsaft og olivenolie, og drys med parmesan. Vend det hele sammen ved at bruge hænderne eller en grydeske. Drys med salt og peber, og sæt pladen i ovnen ved 200 grader i 25-30 min., eller til blomkålen er let brun i kanterne. Server som en snack, en tapas eller til lyst kød eller fisk.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.