Påskeæg af hvid chokolade og fyld af passionsfrugt

Rund den store påskefrokost af i overlegen stil, og glem for et øjeblik den tunge kage og de klassiske fyldte påskeæg. Imponer dine gæster med Maja Ambeck Vases delikate påskeæg med hvid chokolade og passionsfrugt fyld.

Rund den store påskefrokost af i overlegen stil, og glem for et øjeblik den tunge kage og de klassiske fyldte påskeæg. Imponer dine gæster med Maja Ambeck Vases delikate påskeæg med hvid chokolade og passionsfrugt fyld.
Rund den store påskefrokost af i overlegen stil, og glem for et øjeblik den tunge kage og de klassiske fyldte påskeæg. Imponer dine gæster med Maja Ambeck Vases delikate påskeæg med hvid chokolade og passionsfrugt fyld. (pst... kan sagens spises udenfor højtiden!)

Påskeæg af hvid chokolade og fyld af passionsfrugt

Her laver Maja Ambeck Vase en  smuk dessertanretning med søde, syrlige, sprøde og bløde elementer. Skøn forening af passionsfrugt og hvid chokolade og det perfekte søde punktum på påskemiddagen. Opskriften er tilpasset fire personer, og den ser næsten for flot ud til at være hjemme-lavet, men med lidt finesse for at temperere chokoladen ordentligt kan du sagtens sende din egen version på bordet og imponere gæsterne.

Fremgangsmåde:
(4 pers.) 


Påskeægskaller: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og temperer den. Pensl en påskeægform (med otte halve påskeæg) med et tyndt lag chokolade. Sæt formen på køl, indtil chokoladen er stivnet helt, og tag forsigtig skallerne ud af formen. 

Passionsfrugtcreme: Hak chokoladen groft, og kom den i en skål. Bring fløde i kog, og hæld den over chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet, og massen er homogen. Rør passionsfrugtsaft i, og sæt massen på køl i et par timer.

Krystalliseret hvid chokolade: Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Bring sukker og vand i kog, og lad det koge, til det når en temperatur på 136 grader. Hæld sukkermassen over chokoladen i en tynd stråle, mens du pisker. Hæld de små chokoladekugler ud på et stykke bagepapir, og lad dem køle helt af.

Ved servering: Placer en påskeægskal på en tallerken, og fyld den med passionsfrugtcreme og lidt krystalliseret hvid chokolade. Læg den anden påskeægskal ovenpå - eller ved siden af. Pynt med krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugtpulver og skovsyreblomster.


Få alle seks opskrifter på Maja Ambeck Vases smukke og delikate påskedesserter og inspiration til den ultimative påskefrokost i MAD&venners store påsketema nr. 124. Prøv vores Online eller Premium abonnement og få adgang til nr. 124 plus alle de andre magasiner, der ligger i det store madunivers her. Første måned er gratis!
 

Ingredienser

Påskeægskaller: 
100 g hvid chokolade

Passionsfrugtcreme:
100 g hvid chokolade
125 ml fløde
25 ml passionsfrugtsaft

Krystalliseret hvid chokolade: 
25 g hvid chokolade
25 ml vand
25 g sukker

Ved servering: 
Frysetørret passionsfrugt
Skovsyreblomster

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.