Lammeinderlår med smørstegte hvide asparges

Det brunede smør giver aspargesene et ekstra kick. Sørg for, at smørret er brunt, før de kommes i stegepanden. Et halvt til to minutter er nok, så er de færdige.

Det brunede smør giver aspargesene et ekstra kick. Sørg for, at smørret er brunt, før de kommes i stegepanden. Et halvt til to minutter er nok, så er de færdige.
Ingredienser

(Til 4 pers.)

2 lammeinderlår
20 g smør
Olivenolie24 hvide asparges
80 g smør
Salt og hvid peber
1 håndfuld dild

Lammeinderlår med smørstegte hvide asparges

Sådan gør du

Fjern fedt og sener fra kødet. Kom salt og peber på, og steg dem ved middelhøj varme i 20 g smør og olie, indtil kødet har fået en fin farve på alle sider, ca. 5 min. Steg videre på risten i ovnen ved 130°, indtil kødets indertemperatur når 52°. Tag lammet ud og lad det hvile i 20 min. inden udskæring. Skold aspargesene, og skær de nederste cm væk. Tør dem i køkkenrulle. Smelt smør i en stegepande, og kom aspargeserne i når smørret er  nøddebrunt, og lad dem  stege i 2 min på middelhøj varme. Smag til med salt og peber og lidt dild. Server med ny kogte kartofler og brunet smør.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.