Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, april 2018

Det siges at Vandbærer tegnet bliver styret af to meget forskellige planeter, Saturn og Uranus, og hvis det er sandt, så bliver du højst sandsynligt trukket i meget forskellige retninger her i april. Med konjunktionen af Mars og Saturn i det måneden starter, det kan føles som om at du liver inden i en trykkoger. Det kan være forbundet med ideer, måske delt med en parter, som præsenterer dig for flere valg, som alle er svære.

Det vigtige denne her måned er at bruge tid alene på at lægge en plan . Selv de sværeste ting kan blive løst hvis de bliver taklet i små stykker og med en god plan. Det er svært at vide hvad fremtiden bringer i de bedste tider, so afvis angst og hav tro. Du kan komme ud ofr at partnere kommer med en ide i midten af april, hvilket bryder isen og baner vejen.

Om omkring en måned, ændrer Uranus tegn, og indvier dermed en syvårig periode af ændring i hjemmet og familielivet. Usikkerhed i forbindelse med både hjemmet og karriere kan blive forbundet med denne vigtige overgang, som vil bringe spænding og innovation i disse områder. I overgangsperioden vil du opdage at enden af måneden er fredelig og stabiliserende, med større harmoni mellem dig og en partner.

Dagens Horoskop