Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, januar 2020

Den første del af januar er en social og udadvendt tid for dig – et supergodt tidspunkt til at nå ud til folk og emner der interesserer dig. Men der er ingen flugtmuligheder fra det interne pres der hober sig op, som har forbindelse til en stærk vægt i Stenbukken – tegnet før dit – som vil dominere hele året.

Denne vægt indikerer at mange eksistentielle spørgsmål opstår for dig, ikke mindst med hensyn til hvordan du kan opnå eller endda definere de mål som er vigtige for dig. Fra starten til midten af januar er fokusset på arbejdet intenst, og det ser sandsynligt ud at du vil have en udmattende indre diskussion med dig selv om du skal droppe noget og starte på noget nyt. Skulle du blive træt af en proces, så kunne du droppe den, og du kunne begynde at arbejde på noget andet. Basalt set er 2020 et år med forandringer, og det er i slutningen af året, at alle puslespilsbrikkerne falder på plads og du kan definere dit fremtidige spor.

Nymånen i dit tegn den 25. varsler et radikalt initiativ, som kan få indflydelse på situationen derhjemme eller i familien. Det markerer en tid hvor du ønsker at gøre noget nyt, og din personlige frihed er vigtig. Dette kunne også signalere en tid hvor du bliver involveret med en ny gruppe som har en progressiv agenda.

Dagens Horoskop