Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, december 2018

December starter med en gentagelse af radikale forandringer, som lige for tiden har indflydelse på dit familie liv og din karriere. International rejse kan være på dagsordenen, og der er en følelse af, at du midlertidigt må tolerere, at være det forkerte sted når det kommer til dine karriere forhåbninger. På den anden side, kan du acceptere nogle professionelle begrænsninger og du arbejder, med det du har, og du vil opdage, at folk er taknemlige for din støtte.

Umiddelbart er der en masse utrolige forandringer socialt, og det er en tid hvor du møder nye mennesker, måske lærer nye sprog, og generelt udvider din sociale cirkel. Venner kan være meget inspirerende og vise dig nye steder og ideer, men du kan også opdage, at de er upålidelige. Det er rart, at folk har en drøm, men invester ikke i en drøm selv. Vedrørende din økonomi, så vær forsigtig, vær realistisk og tag ikke nogle chancer. Når det kommer til venner, som lover ting, bliver disse løfter brudt.

Du kan tro, at juleperioden er mindre en familieaffære og mere en tid du bruger isoleret med en partner, og der kan være en masse arbejde. På den anden side, kommer du sandsynligvis til, at være sammen med store vennegrupper for, at have det sjovt socialt.

Dagens Horoskop