Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, maj 2019

Nymånen slutter sig til Uranus i det maj måned begynder, hvilket igangsætter forandringer i dit privatliv, som kan have været i gang henover det sidste år. Det er forbundet med nye rødder og nye lokale tilhørsforhold, hvilket understreger et radikalt anderledes socialt miljø. For nogle Vandbærere kan det resultere i, at involvere sig i lokalmiljøet eller med miljømæssige sager, for andre kan der være forandringer i familien eller en flytning.

Tidlig maj lader til at være en meget aktiv periode, socialt og romantisk, og du kan forvente rejser, eventyr og stimulerende uddannelsesmæssige oplevelser med venner og grupper. Ikke alle du holder af har det nemt, og du kan ende med, at diskutere med nogen, som tror de kan kommandere med dig. Det vil de ikke opleve som nemt. Midten af maj er en aktiv periode med planlægning i hjemmet, det er den perfekte tid for at rydde op, smide ud og reorganisere familielivet.

Den sidste del af måneden repræsenterer en mere afslappet og sjov periode for dig, og det er en særligt stimulerende tid for partnerskaber og børn. Det er også en ideel periode for at komme på kreative ideer.

Dagens Horoskop