Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, februar 2019

D. 4 Februar falder Nymånen i dit tegn, og efter en periode med deprimeret indadvendthed udvikler du større forhåbninger og optimisme for fremtiden. Dette melder om en særligt god periode socialt, hvor du mødes og udveksler ideer med venner både lokalt og i internationale miljøer. Det er en vidunderlig tid for spontane rejser til eksotiske destinationer, og for at løbe risici i din udforskning af nyt territorium.

Omkring midten af Februar begynder en anden indadvendt fase, hvilket fremhæver en masse følelsesmæssig sensitivitet omkring sikkerhedsproblemer. Du vil gerne føle dig finansielt og følelsesmæssig sikker, men op til midten af April er det næsten umuligt at få et solidt overblik om en skiftende økonomisk situation. Det kunne være fordi livet ikke handler om penge lige nu, det handler om søgen indad for at finde dine sande værdier, som kunne være centreret omkring andre mennesker, altså mere humanistiske og empatiske. Desto mindre du tænker over situationen, desto mere empati udvikler du, og desto rigere bliver du.

Den senere del af Februar er også vigtig på grund af udviklinger i hjemmet. Det er en ideel tid for at bygge op og forbedring af hjemmet, og desto mere du kanaliserer din energi og viljestyrke ind i praktiske sager, desto mere tilfredsstillet føler du dig.

Dagens Horoskop