Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, december 2018

I det december begynder, forlader dit tegns hersker, Venus, Vægten og bevæger sig ind i Skorpionen, og står samtidigt over for Uranus, hvilket fortsætter en saga af forandring og betydelig forstyrrelse, som har karakteriseret livet siden midten af september. Det kan føles, som om du konstant bevæger dig fra et følelsesmæssigt miljø til et andet i en forandringsproces, som holder dig splittet om hvad du vil have, særligt når det kommer til forhold. Du har nok fundet ud af det i November, og denne måned er tiden hvor du accepterer det du har, fordi det er dit valg.

December handler meget om din følelse af selvværd, og materielle problemer som definerer den følelse. Du er forberedt på, at acceptere en smule mindre, og ofre noget for familiens stabilitet og andre sikkerhedsproblemer. Du påtager dig ansvaret, hvilket er mere, end hvad der kan blive sagt om andre folk, særligt på arbejdet, hvor atmosfæren lader til, at være kaotisk måske endda splittet. Måske er det alle de julefester, med løfter der bliver lovet og aldrig bliver holdt.

Julen medfører et sceneskift, og for dig tager det sceneskift sandsynligvis en traditionel form, som passer dig fint. Søskende og endda naboer, dukker op fra nær og fjern, og der er en energisk atmosfære, sandsynligvis drevet af rundhåndet forsyninger af alkohol.

Dagens Horoskop