Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, april 2018

I begyndelsen af april, føler du sikkert at du kommer ud af en periode af ganske uforudsigelig ændring i visse forhold, når risikoen eller spændingsfaktoren har været en smule for stor. Henover denne måned er det vigtigt for dig at stabilisere tingene både følelsesmæssigt og finansielt. Du leder efter autenticitet og realisme.

I dit familie liv, er der store udviklinger undervejs, forbundet med langsigtet indflydelse fra Saturn, hvilket kræver struktur og planlægning i familie sager. Lige nu er fokus særligt på partnere, og måneden starter med en fornyet vægt på kommunikations udestående som ikke er blevet løst tilfredsstillende i fortiden. Irritations niveauet er højt, og partnere har en tendens til at adoptere en skræmmende rolle, og håndhæver regler der kan være nødvendige, men skaber ikke en afslappet atmosfære.

Nymånen omkring midten af april bringer nye initiativer og ændring, måske forbundet med rejse eller en form for omvæltning. For dig kan det repræsentere muligheder, og det lader til at du arbejder godt sammen med stærke partnere, når det kommer til at omstrukturere hjemlige sager og få dem på fast grund.

Dagens Horoskop