Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, februar 2019

I det dit tegns hersker Venus harmoniserer med Uranus d. 2 Februar, opstår der en spændende mulighed for rejse, eller for at mødes med usædvanlige folk, som kan være en kilde til inspiration. Umiddelbart bagefter bevæger Venus sig ind i Stenbukken, hvilket skaber forståelse for et behov om at investere tid og indsats i hjemmet og familiesager. Henover Februars gang, er der ansvar at påtage dig, måske forbundet med investering eller forbedring i hjemmet, og nogle forpligtelser som skal afskaffes, pligter du er træt af.

Tidlig Februar er en ideel social tid, den er heller ikke dårlig for kærlighed og romantik, hvis du ikke har noget mod en smule spænding. Potentielle partner kommer langvejs fra, eller er bare på visit, og uafhængighed er et vigtigt princip, og venskab kan være lige så vigtigt som intimitet.

Senere i Februar er der stærke indflydelser på arbejdet, og Fuldmånen d. 19 understreger behovet for bedre organisering. Selvom det er en god periode for at arbejde på mere abstrakte ting, så som reklamering og kreativ kommunikation, fordufter fokus, måske på grund af upålidelige kollegaer eller på grund af misvisende kommunikation. Løfter er ubrugelige i denne periode, der skal være mekanisme, som sørger for, at folk holder dem.

Dagens Horoskop