Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, april 2019

Der er meget fokus på forhold med andre, både i dit privatliv og på arbejdet i det april begynder. Initiativer bliver taget, og du opdager, at partnere kan komme ud af en udmattende og kompromitterende situation, i det nye horisonter dukker op. April er en måned hvor rejse og kulturelle begivenheder er på dagsordenen, og romantik kan blive fundet i rejse.

På arbejdet er du motiveret til at hjælpe, selv hvis du ofrer dig selv. Din forståelse for andre kan føre dig ind i situationer, hvor du farer vild, selvom der ikke er nogen tvivl om, at du kan gøre en forskel igennem forpligtelse og medfølelse.

Efter fuldmånen i dit tegn d. 19 april, bevæger dit tegns hersker sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen, hvilket ændrer fokus i dit liv og understreger de vigtige forhold i dit liv. Det er i tider som disse, at du er villig til at løbe en risiko for kærlighed, og du er ikke bekymret om at give dig helt hen. Det er et godt tidspunkt for at række ud efter folk, som rejser eller er langt væk, og single Vægten kan forvente at skabe positive forbindelser hvis ikke i april så i maj.

Dagens Horoskop