Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, april 2018

April starter med en fuldmåne i Vægten, dit modsatte tegn, hvilket indikerer en magtfuld fokus på de vigtige forhold i dit liv. Det her er tidspunktet til at genoverveje nylige beslutninger i forhold til omstændighederne i dit professionelle liv, hvilket kræver indsats, modstandskraft og beslutsomhed. Du kan ikke udfordre autoriterne lige nu, de er enormt stærke. Samtidig byder du udfordringer velkommen, og har styrken til at overkomme hvad som helst. Det her er den første af en mængde af karriere udfordringer, som kræver langsigtet planlægning.

Når du kommer til midten af April, er der lige pludselig muligheder for nye initiativer, hvilket på dramatisk vis kan udvide dine horisonter, socialt eller igennem langdistance rejser. Din uafhængighed er vigtig lige nu, og du er villig til at lave radikale justeringer i din karriere hvis det er nødvendigt.

Det meste af april er ideelt for forhold og finans. Partnere er i en stærk position, og deres interesser følger dine egne. Der kan være store udgifter på dagsordenen, hvilket bliver nød til at blive håndteret ekstremt varsomt. Det er et godt tidspunkt for at eliminere gæld og afhængighed. Ved slutningen af måneden, manifesterer du din magt, og beslutninger i din karriere bliver endegyldige.

Dagens Horoskop