Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, januar 2020

I begyndelsen af januar går din tegnhersker, Mars, ind i den udadvendte Skytte, hvor den forbliver indtil midten af februar. Dette vækker et behov for at udvide dine horisonter gennem studier og rejser, men det inspirerer dig også til at udvikle dig åndeligt og filosofisk. Januar er en måned hvor du forsøger at finde en retning, men fejler måske i at definere nøjagtigt hvor du ønsker at gå hen. Meditative aktiviteter giver bedre resultater som faktisk gælder overalt.

I mellemtiden, på det professionelle plan, er denne måned en tid hvor ny ankomne associerede eller partnere arbejder på klare mål. 2020 vil blive et år hvor karriere ambitioner kulminerer i noget stort. Der vil være ændringer i ledelsen og omstruktureringer, og du vil senere spille en nøglerolle i kampen mod indgroede systemer som er nødt til at forandre sig i måden magten bruges på.

Måneformørkelsen den 10. januar og efterfølgende dage er en nøgleperiode for at ryste bægeret eller for en konsolidering af lederskabet, og det er en periode hvor store planer formes og udført i noget der kan kaldes en krisetid. Du kan forvente at møde ultimatummer og et udtryk for rå magt, og du er måske ikke glad over de restriktioner dette pålægger.

Dagens Horoskop