Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, december 2019

Der sker måske en masse i din karriere i forbindelse med autoriteter i løbet af december måned. En del af året har du absorberet masser af informationer og fået en del vigtig indsigt, som i den grad har øget din kreative tankegang. Nu er det tid til at anvende disse ting i praksis, ved at øge din strategi for succes.

Dit professionelle liv bliver meget mere intenst og der er langt mere magtspil når konkurrerende mennesker kæmper for højere position og mere kontrol. Der er ingen tvivl om, at meget af det der foregår på magtens korridorer næres af rene ambitioner, og dem der holder på magten har det med at anvende dette på en hensynsløs måde. Du er i en udmærket position til at få indflydelse på procedurerne fra kulisserne, og folk vil søge dig for moralsk og måske økonomisk støtte. Stærke alliancer svejses sammen lige før jul vil muliggøre og magtfulde ledere, vil det lykkes dig at tvinge din dagsorden igennem og få succes med dine mål.

Partnerskaber, både professionelle og personlige, foretrækkes i december. Potentielle partnere er ambitiøse og drevne, og de har brug for dig. Kærlighedsforhold styres af delte ambitioner om at nå et mål. Familiepolitik kan spille en dominerende rolle i de valg du skal foretage. Det bliver hårde vilkår, men viljen er stærk.

Dagens Horoskop