Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, april 2019

I det April begynder, bevæger dit tegns hersker, Mars, sig ind i Jomfruen hvor den vil være indtil d. 16 maj. Det melder om en periode med dynamisk kommunikation med en fokus på rejse og uddannelse. I det Nymånen falder i dit tegn d. 5 April, er du fuld af entusiasme omkring nye initiativer, og klar til at række ud efter folk.

Når det kommer til forhold, er partnere besværlige at nå, enten på grund af at de forfølger et idealistisk projekt, eller fordi dit kærlighedsliv er præget af tiltrækning, til nogen du ikke kan få, eller nogen som ikke kan forpligte sig. Det kan passe din egen dagsorden, idet du ikke har lyst til at binde dig, og du foretrækker at holde dine muligheder åbne.

Henover den anden halvdel af måneden er der meget aktivitet i dit liv. Det er en ideel periode for kommunikation i alle områder, og dit arbejdsliv blomstrer som resultat. Der er en større fokus på forhold, både i dit personlige og professionelle liv, og magtfulde spillere, hjælper med at udvide dine horisonter, selv hvis du skal omstrukturere lidt. En god periode for partnerskaber begynder, og elskede er meget på din side, og er glade for at tage initiativer på dine vegne.

Dagens Horoskop