Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, december 2018

Med dit tegns hersker, Mars, i det drømmende tegn, Fisken, i hele december, er det her en måned, hvor du holder lav profil enten ved frivilligt, at søge isolation, eller hvor omstændigheder du ikke kan kontrollere betyder, at du er mere isoleret eller alene end normalt.

Det er faktisk en ideel måned for spirituelle interesser og personlig udvikling, som kræver noget isolation. Hvis du er interesseret i forståelse og meditation, er det den perfekte tid for, at udforske dit indre liv. Det kan også være en berigende periode for natur aktiviteter, musik og kunst hvad som helst, der ikke kræver din ellers konkurrencelystne ånd. Det vil komme i Januar, som vil vise sig som en stor måned for formål og romantik. Indtil da er det en tid med balance, sameksistens og spirituel indsigt.

Nu hvor Jupiter er i dit 9. sol-hus, er der langsigtede muligheder for studie, rejser og generel udvidelse af dine horisonter. Tro og trosretninger bliver vigtigere end nogensinde, og en af de mere interessante indsigter du opnår er, at folk definerer dem selv igennem deres tro, men tro er ikke en repræsentation af sandheden, men kun meninger skabt af personlige erfaringer og karaktertræk. Du vil møde folk med varierende trosretninger, men lektionen er at du lærer, at al tro er relativ og baseret på illusioner.

Dagens Horoskop