Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, februar 2019

I det dit tegns hersker Mars stadigvæk er i Vædderen henover den første halvdel af Februar, bliver lysten til at slippe fri fra tilbageholdelse større og større. Du er i en meget uafhængig sindstilstand, men professionelt bliver du nødt til at arbejde inden for faste rammer, hvilket måske ikke er en dårlig ting. Stadigvæk er der dog nogle ting, som du ikke længere vil tolerere, og du viser det tydeligt, i det Februar begynder.

Det er en tid hvor nye og positive tendenser, finder sted på den sociale scene, og venner og vise mennesker du møder, er en kilde til rigtig inspiration. Nye intellektuelle horisonter åbner for kollektivt engagement, rejse og eventyr. I det Mars slutter sig til Uranus d. 13, er du klar til at kaste dig ud i forandring, som understreger dit behov for spænding og forandring.

I den senere del af måneden ændrer du fokus, og al din energi er koncentreret omkring nye måder at konsolidere din indkomst på, ikke mindst med viden om at de kommende forandringer, som blev åbenlyse i midten af 2018. Forandringer finder sted, som tyder på nye indkomstkilder i de næste mange år. Det er fordelagtigt at samarbejde med etablerede autoriteter for at opnå et solidt mål centreret omkring mere sikkerhed.

Dagens Horoskop