Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, januar 2020

Med en sammenhobning af fem planeter i et andet jordtegn – Stenbukken – i løbet af januar, er det en tid hvor du kæmper for at etablere dine akkreditiver under udfordrende omstændigheder. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med studier, og 2020 vil blive et år, hvor du arbejder hårdt for at forbedre dine evner i dit CV, som forberedelse til en stor karriere udvikling i slutningen af året.

Dette fokus på Stenbukken kunne også være i forbindelse med en kamp for retfærdighed, og hvis så er januar tiden til at overbevise om dine argumenter, således at du kan modstå pres fra magtfulde – måske for magtfuld – individer og organisationer som dikterer hvad der er rigtigt og forkert. Dette kunne få effekt på lærere og mentorer hvis stil du ikke længere kan acceptere, og som derfor afsættes fra der autoritets funktion.

I midten af januar vil Venus, som er hersker i dit tegn Tyren, bevæge fra Vandbæreren og ind Fiskene, hvor den forbliver indtil først i februar. Dette vækker den idealistiske side af din natur, og det er en tid hvor du måske ønsker at lade dig involvere i grupper som arbejder hen imod en form for ideal. Romantisk er den sidste del af januar en tid med forvirring omkring andres lyst og motivation, og der kan være store spørgsmål omkring tillid. Måske tilgiver du for meget.

Dagens Horoskop