Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, april 2018

I det april måned begynder, går din styrende planet Venus ind i Tyren, hvilket er meget gavnligt for dig efter en periode med isolation og indre stress. En roligere periode begynder, hvor du føler dig meget mere i kontrol over dit liv. Det er en tid fyld med konsolidering af vækst inden Uranus går ind i Tyren næste måned, hvilket den kun gør hvert 84ende år, dette vil helt sikkert revolutionere dit liv i de kommende år.

For det meste af måneden, er Venus og Mars i harmoni, hvilket peger på en stærk enighed om fremtidige planer med en meget beslutsom og arbejdsom partner. Der er fokus på at udvide dine horisonter særligt igennem uddannelse, og måske også igennem rejse. Selvom de langsigtet muligheder for indlæring og udvikling ser gode ud, vil der være rigeligt af kontrovers og kamp over ideer og principper denne måned. Det virker som om at en traditionel og konventionel tilgang vil have mere værdi end utraditionelle ideer der ikke er jordnære.

I den sidste del af april er der meget stress og pres bag scenen, hvilket forbereder dig på mere styring og kontrol over dit eget liv. Kampen for principper og for hvad der er rigtigt fortsætter, og partnere er uforsonlige i deres forfølgelse af deres ideer.

Dagens Horoskop