Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, maj 2019

Maj d. 4 er Nymånen i dit tegn, og betydningen af det er, at den slutter sig til forandringens og udforskningens planet, Uranus. Dette melder om en ny begyndelse i din livsstil, som har været i gang i et år, men endnu ikke er færdiggjort. I den første del af måneden er der en masse problemer, som skal løses og du går i gang med beslutsomhed og entusiasme. Du kan ende med at være i problemer med autoriteterne, men i stedet for at kæmpe imod urokkelige regler, er det bedst at holde lav profil og vente indtil du har samlet mere styrke.

Du vil føle en bølge af styrke omkring d. 16 maj, og det er en tid hvor du føler dig mere selvsikker og i kontrol. Tingene er i forandring, og det er dig som har alle de bedste kort. Alle uenigheder kan løses fra en magtfuld position. Den sidste halvdel af maj er en ideel periode for kommunikation og studier, og nu er tiden kommet til at gøre hvad du vil, og fastslå din individualitet.

Omkring Fuldmånen d. 18 er du i stand til at sætte dit personlige aftryk på de vigtige forhold i dit liv. Det er et godt tidspunkt for at tage af sted i en ny retning med et nyt sæt regler, som styrer hvad der er vigtigt for dig.

Dagens Horoskop