Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, december 2018

I det December måned begynder, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig tilbage til Skorpionen præcis når den står over for Uranus, hvilket tyder på en saga af rejser og forholds forandringer sker igen, og du befinder dig i en position, som ligner den du var i, i Oktober. Til gengæld har omstændighederne ændret sig, og der er ikke længere de samme spændinger i dine private og professionelle forhold.

Det som motiverer dig i December er, at give efter så du kan opnå autentiske og følelsesmæssigt belønnende forhold. Du kan skabe forpligtelser, som er ideelle for langsigtede projekter, særligt omkring studier, og du kan have fornyede muligheder for, at udvide dine intellektuelle horisont igennem rejser og kulturelle aktiviteter. Du er villig til, at række ud efter venner og potentielle partnere, fordi deres idealer svarer til dine egne, selv hvis du er langt mere realistisk end de er. Man kan stole på dig, men måske ikke så meget på andre.

Jule-ugen kan meget vel medbringe rejse, og familiemedlemmer kan komme fra nær og fjern for, at være sammen. Det er sandsynligt, at du er væk fra dit eget hjem eller komfortzone, men du er ganske villig til, at ofre dig for dem du elsker.

Dagens Horoskop