Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, februar 2019

Nymånen d. 4 Februar signalerer et skift i fokus for dig, hvor du kommer ud af en periode med selvindsigt omkring følelsesmæssig dynamik i de vigtige forhold i dit liv, og hvordan de påvirker din selvopfattelse. Denne periode erstattes af en mere praktisk sindstilstand, med intellektuel selvforbedring i centrum.

Den tidlige februar er en tid til at koncentrere dig om langsigtede mål centreret om at forbedre dit CV, eksempelvis igennem videregående uddannelse, fjerne forbindelser, selvstudier osv. Der kan være en social og altruistisk fokus, på grund af en større forståelse omkring underprivilegerede folk på en kollektiv skala, eller måske på grund af lidelse hos nogen på et personligt niveau. Der er en særlig forståelse for miljøet, alderdom og kroniske lidelser.

I midten af februar vil Mars, energien og motivationens planet, gå ind i dit tegn hvilket medfører en større evne til at realisere dine mål, og dette igangsætter en plan for livstilsændringer, som du måske satte på pause sidste år. Umiddelbart kan det være forbundet med partnerskaber, og du vil opdage, at potentielle partnere er motiveret til at arbejde for dine interesser. Dette betyder, at de også skal adoptere dine principper, som du ikke er villig til at gå på kompromis omkring. Ultimativt vil du begive dig ud af en ny retning dette år.

Dagens Horoskop