Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, december 2018

I det December måned starter, forlader dit tegns hersker, Merkur, Skytten og bevæger sig retrograd tilbage til Skorpionen, hvilket tyder på, at du er i en overgangsperiode, og du vender tilbage til en situation måske på arbejdet, hvor der er en hemmelighedsfuld atmosfære. Måske vender du tilbage til for, at hele noget i arbejdsfællesskabet.

Temaet denne måned er nye udviklinger i forhold, særligt i det de relaterer til dine professionelle forhåbninger. Det er en tid hvor kreativitet, idealer og drømme styrer showet, men det betaler sig, at være klar over, at selv folk med de bedste intentioner kan bøje reglerne og komme ud på dybt vand, hvis de glemmer, at forblive realistiske og jordnære.

Merkur vender tilbage til Skytten d. 12, og du kan være i bevægelse i territorie du kender godt, men ikke føler dig sikker i. Det gode er, at partnere kender området godt og er meget støttende. Selv vise mennesker kan blive revet med af en drøm, og du bliver nød til, at sikre dig, at du ikke påtager dig andre menneskers tankegang, og føres ind i en labyrint uden en udgang. Der er ikke nogle smutveje, og hvis du overtræder de accepterede begrænsninger, kan du være sikker på, at du skal forhandle med autoritetsfigurer.

Dagens Horoskop