Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, februar 2019

Februar har er en ideel start, selvom stress niveauer er ganske høje, og du bliver nødt til at være alle steder samtidig. Det er en vidunderlig tid for venskaber og partnerskaber, og hvis du skal rejse med nogen, er det kun endnu bedre. Nye horisonter åbner sig op tidligt på måneden, og det er en vidunderlig tid for ekspeditioner, vovede eventyr og møder med folk, som er villige til at løbe risici i livet.

Tingene ændrer sig efter d. 10 Februar, hvor dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig ind i Fiskene. Fordi Merkur er retrograd i slutningen af måneden, vil den være i Fiskene i et stykke tid, lige indtil d. 17 April. Dette repræsenterer en periode af dit liv, som er ganske besværlig. Det er en interessant periode for kreativitet, musik, sociale medier og film, men hvis du vil gerne have seriøse resultater, skal du spille dine kort varsomt. Det er fordi Merkur slutter sig til tåget Neptun i midten af Februar, og gør det samme senere i Marts.

Du kan forvente hvad som helst, i det du begiver dig ud i en periode, der medfører besværligheder helt ind i April, så sørg for at kommunikation er krystalklar, og at alting er skrevet ned. Løfter er ikke til at stole på i dag, hold dig til hvad du ved. Hold dig nede på jorden.

Dagens Horoskop