Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, december 2019

Den første uge af december er en tid hvor du pakker sager sammen på jobbet, som du har brugt uforholdsmæssigt meget tid på, fordi der har været så mange hemmeligheder og blokeringer som skulle afdækkes… en opgave du utvivlsomt udførte med stor succes. Omkring den 9. er der en vigtig ændring i fokus, og livet bliver lettere. Der kan være flere rejser, og selvom du måske er lidt udenfor din komfort zone, vil du nyde udvidelsen af dine sociale horisonter.

Der er dog en vis naivitet i den måde du handler på overfor andre, når julen nærmer sig, måske opfyldt af alle de julefester. For at undgå at komme på dybt vand, bør du ikke give løfter, som du ikke vil kunne holde, og tro ikke på løfter som andre alligevel ikke kan holde.

Der er en del følelsesmæssig drama i denne måned, men det har det med at foregå bag kulisserne. Folk er måske nervøse omkring økonomien, usikre på deres relationer, eller kæmper med private problemer, og selvom du måske ønsker at muntre dem op, så kunne det være bedre med en alvorlig samtale med dem. Perioden mellem jul og nytår er perfekt til at diskutere dybtfølte emner og til at udvikle en ny strategi med en partner, som befinder sig i en svær situation her i december.

Dagens Horoskop