Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, april 2019

I det april begynder, bevæger dynamikkens og handlingens planet, Mars, sig ind i dit tegn hvilket forfrisker dig indtil den bevæger sig videre d. 16 Maj. Det er en ideel periode for dig, særligt henover den anden halvdel af måneden. Dynamiske venner vil handle på dine vegne, for at få tingene til at ske, og der en følelse af gensidig gevinst, og en påkrævet pause fra det tidligere kaos og forvirring.

På grund af dit tegns hersker, Merkur, begynder måneden med at lave den tredje og fjerde konjunktion med Neptun efter en lang retrograd periode, og det lader at du kæmper for at få noget til at fungere, men din indsats forsvinder, som sand igennem dine fingre. Det du skal gøre tidligt i april, er at genskabe forbindelser og konsolidere dine alliancer med folk og institutioner med autoritet, og du bør lytte til deres råd. Det involverer at bygge videre på det, som fungerer og eliminationen af de drømme, som ikke har mulighed for succes.

Efter midten af April vil tidligere problemer blive afsluttet, og du føler en ny følelse af dynamik og entusiasme. Fokus bevæger sig hen imod venskaber og udvikling af dit sociale liv, og entusiastiske folk med en veludviklet sans for fester slutter sig til dig. Det er der hvor gensidigt gunstige alliancer bliver skabt, og virkelig gode venskaber bliver smedet.

Dagens Horoskop