Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, april 2018

April måned er karakteriseret af din herskende planet Merkur der først bevæger sig retrogradt og senere direkte, hele tiden i konstellation med Saturn, hvilket bringer mange, mange udfordringer. Umiddelbart er fokus på venskaber og gruppe tilhørsforhold i denne måned, måske også forhold til børn, dine egne eller andre menneskers. Problemerne du støder på er forbundet med autoriteter, særligt i forbindelse med banker, skat og andre samfundsinstitutioner.

April kræver at du genovervejer halvt løste problemer, og denne gang at du gør et grundigt stykke arbejde med at optrævle alle knuderne. De folk du kommer op imod er ikke venlige, så det hjælper ikke at appellere til deres gode side. De holder sig til regler og love, og det er det eneste der har betydning for dem. Tag det ikke personligt. I kampe, er det bedste du kan regne med et dødvande.

Socialt, sker der mange spændende ting, og så snart du vikler di g ud af andres krav, kan du være i stand til at deltage i en spændende bevægelse eller begivenhed, særligt omkring d. 16 April, som er et positivt drejningspunkt for dig. Hen over den sidste uge i april kan du forvente at livet bliver sødet af romantik eller lykkelige begivenheder forbundet med børn.

Dagens Horoskop