Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, januar 2020

Den første dag af 2020 vil din tegnhersker, Merkur, tilslutte sig Jupiter, og det gør at året starter med stor kraft. Da disse to planeter er naturlige partnere – Merkur holder af detaljer og Jupiter ser på det store billede – er denne dag storartet for parforhold. For den enlige Tvilling kan møder nytårsaften få romantiske konsekvenser, og der er en tendens til at blive tiltrukket af potentielle partnere, som både er seriøse og i en personlig udvikling – interesser I deler.

Når også Mars går ind i dit horoskop område i forbindelse med partnerskab den 2. januar, er der virkelig stærk fokus på møder med folk som har meget stærke meninger og ved en ting eller to om verden og dens politikker. Januar er en idealistisk måned med hensyn til personlige og professionelle relationer, men du har et værn mod naivitet og bedrag.

Måneformørkelsen den 10. januar aktiverer kraftigt Merkur, hvilket bringer en intens følelsesmæssig fase, i den grad i forbindelse med intimitet, økonomi og det at dele. Det er en tid hvor du er besat af et eller andet. Der er et område hvor du bare har fået nok, og det siger du så. Måske er det et godt tidspunkt til at tale med en, for at lette det psykiske pres.

Dagens Horoskop