Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, oktober 2018

I det Oktober begynder, kan du have nogle bekymringer omkring dit professionelle liv, særligt i forbindelse med kommunikations problemer. Måske kan nogle folk tage den nemme løsning eller indgå for mange kompromis. Uanset hvad, er du motiveret til at eliminere svage led og erstatte svagt lederskab.

Der er en stor fokus på venskaber denne måned, og der er en masse forandringer i dit sociale liv, hvilket betyder at nogle venner kan kalde på dig for støtte. Det lader til at kærlighed er det store problem for en særlig ven (eller måske et barn) og at denne person er kommet ind i et besværligt område, og bliver nød til at trække sig. Det er også muligt at du har en finansiel aftale med en ven, som bliver nød til at blive sat på pause for tiden. Generelt i dit sociale liv er der en masse fortrolige diskussioner med økonomiske undertoner.

Den sociale fokus fortsætter hele måneden, og du vil være den sten som venner læner sig op ad og deler deres hemmeligheder med. Den sidste uge i Oktober er ideel for at skabe langsigtede sociale dedikationer, og for partnerskaber og bekendtskaber generelt. Fortrolighed og hemmeligheder er vigtige, og folk kan stole på dig til at opbevare deres information.

Dagens Horoskop