Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, januar 2020

Velkommen til 2020 – det vil blive et stort år, et år med strabadser og gennemførelse, hvor din personlige agenda er en kampplads for transformation, som i slutningen af året fører til en solid og opløftende udvikling og nye sociale horisonter.

I starten af januar vil kommunikationsplaneten, Merkur, mødes med Jupiter, som fornyligt ankom i Stenbukken. Det er et godt tidspunkt til at planlægge forud, især i forbindelse med alt som kan udvide dine intellektuelle horisonter, såsom rejser eller uddannelseskurser. Måneformørkelsen den 10. falder i dit modsatte tegn, Krebsen, hvilket understreger vigtigheden af relationer i dit liv. Dine relationer går igennem en intens fase nu, og der er stærk opmærksomhed på ubalance i magtfordelingen. Du har styrken, og andre mennesker er nødt til at gå på kompromis, og dette kan føre til intense diskussioner og store forandringer, som kan betale sig i det lange løb.

Den 12. januar er tiden hvor Saturn tilslutter sig Pluto, som er noget der ikke er sket siden 1982. Saturn repræsenterer struktur og Pluto nedbrydning, så hvis du føler at der er strukturer i dit liv som er nødt til at forsvinde for at gøre plads til noget mere meningsfuldt, så er du på rette spor.

Dagens Horoskop