Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, juli 2018

Tidlig Juli er karakteriseret af stærke partnerskaber og belønnende venskaber, en tid hvor du bliver værdsat for den du er, og hvordan du giver pålidelighed og struktur i livet. Du fornemmer at det der er vigtigt i måneden forude er innovation og forbindelse med nye folk og nye omstændigheder, hvilket åbner en dør til kreativitet og selvudfoldelser.

Nymånen i dit modsatte tegn Krebsen omkring d. 13 sætter fokus på en intens undersøgelse af hvad der skal gøres for at eliminere svagheder og promovere styrker, og det kunne være en god tid til at komme af med de svage led. Det er også en ganske favorabel tid til at rejse, særligt med dine børn, hvis du har nogle, eller til at studere. Du kan møde nogle ekstraordinære folk, og det er en perfekt tid for hobbyer, håndværk, og ture som har et praktisk formål, en madlavnings ferie i Toscana for eksempel.

Den sidste uge i Juli er mere forstyrrende, og det kan være fordi et barn eller elsket har en meget speciel ide om hvad de gerne vil have, hvilket måske ikke harmoniserer med din egen mere konservative smag. Det er en tid med finansiel og følelsesmæssig usikkerhed hvilket kunne tage flere måneder at løse.

Dagens Horoskop