Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, april 2018

Hen over denne måneds gang er der en stor konjunktion af Mars, Saturn og Pluto i dit tegn, hvilket indikerer at du svarer på ekstraordinært pres med magt og beslutsomhed. Det er som af have Terminatoren på din side, med andre ord kan intet besejre dig på, du har nemlig viljestyrken og beslutsomheden til at overkomme en hvilken som helst udfordring.

Det er meget sandsynligt at hovedslagmarken er forbundet med familien, særligt med problemer der ikke blev løst sidste måned og der har brug for ekstra problemløsning denne måned. Du kan måske ikke se i øjenhøjde med centrale figurer i familien, men noget bliver nød til at blive slået fast, og du kan bruge hele måneden på at se til det. Det er ikke dit job at gå på kompromis eller spille blødt, nogle sager er vigtige for overlevelser, hvilket betyder at ændringer er påkrævet. Ved nymånen i midten af april kan du forvente nogle få ændringer.

Imod enden af april er der mere harmoniske ændringer, særligt omkring børn og romantik. Det her er en tid hvor det er meget nemmere at nå til enighed med partnere, og der er en generel enighed, om at tingene bliver nød til at blive gjort i et roligt tempo, med en konstruktiv attitude. Presset, som var intenst i starten af måneden, lettes.

Dagens Horoskop