Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, december 2018

I det måneden begynder, dukker nogen op af det blå og det er rart, at genskabe forbindelsen. December er en måned hvor du værdsætter dine venner, og en særlig ven eller måske et voksent barn, er afhængig af dig og taknemlig for al den støtte du har givet i de sidste måneder.

Der er meget stille hvisken i kanten af dit liv, og det kan føles som om, at du ikke ved hvad der foregår bag din ryg. Folk du møder på dine rejser og i sociale sammenhæng, virker lidt fortabte, eller de kan være involveret i kaotiske affærer. Dette kunne også gøre sig gældende for en bror eller en familieven. På den anden side kunne det være en ideel måned for dig, at tilsidesætte din pragmatiske natur i lidt tid og lade dig forføre af en ide eller en drøm, som kan vække de spirituelle sider af din natur. Det er et godt tidspunkt for, at læse bøger som fanger livets poesi.

Lige inden julen er der en magtfuld Fuldmåne, som virkelige sætter fokus på følelsesmæssig dynamik i partnerskaber og familieliv. Det er en tid hvor folk anerkender din rolle, som et anker i en storm, nogen som er villig til, at påtage sig ansvar, som var det, det mest naturlige i verden. For single Stenbukken er perioden op til Nytår ideel for partnerskaber, og en god tid for følelsesmæssig dedikation

Dagens Horoskop