Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, februar 2019

Omkring nymånen d. 4 Februar vil kærligheden og nydelsens planet, Venus, gå ind i dit tegn, hvilket melder om en favorabel periode for både forretningsrelaterede og personlige forhold. Det er tid til at fokusere på personlige værdier, og lave langsigtede forpligtelser. Der er meget positive økonomiske tendenser forbundet med gruppeinitiativer og udvidelse af dit netværk, og desto mere du udnytter dit holds kommunikationstalenter, desto bedre går tingene.

Efter Fuldmånen d. 19 bliver tingene betydeligt mere komplekse, særligt når det kommer til kommunikation, uddannelse og forhold med folk i dit nabolag og familiemiljøet. Måske også med visse kollegaer. Folk har store forhåbninger, og lover endnu mere, men det kan være en boble, som venter på at sprænge. Hvis folk beder dig om at støtte deres forhåbninger, i stedet for deres reelle resultater, er der grund til at holde dig tilbage.

På trods af falske løfter, kunne den senere del af Februar være god for kreative uddannelsesmæssige projekter, særlig hvis et menneskeligt element er involveret. Det kunne være i orden at ofre noget, for at hjælpe folk i nød.

Dagens Horoskop