Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, maj 2019

I det maj begynder, bevæger dit tegns hersker, Saturn, sig retrogradt hvilket den gør hvert år, og det giver dig mulighed for at genoverveje vigtige planer og at konsolidere dine forsyningslinjer. Du har gjort vigtige fremskridt henover de næste par måneder, og du føler skæbnen i dit liv mere end nogen sinde. På den anden side er du måske ikke klar til de monumentale forandringer, som påvirker din livsstil, og hvis de gør det er det godt tidspunkt for at sætte tingene på pause.

Du kan blive nødt til at undersøge visse elementer af dit liv og visse forhold, som du ikke længere vil være en del af. Måske burde der være mere nydelse og sikkerhed og mindre kamp og disciplin. Tidlig maj er en særlig god periode for forhold, og alt der hjælper med at opnå et mål.

Den første del af maj kan medføre familiespændinger, den sidste del af måneden er et godt tidspunkt for konsolidering og tilfredsstillelse. Tidlig maj kan et familiemedlem virke umodent og provokerende, og det er vigtigt at stå fast. Senere, som resultat af faste retningslinjer, er børn mere kærlige og venlige.

Dagens Horoskop