Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, december 2019

Den 2. december vil Jupiter, som er den største planet i solsystemet, bevæge sig ind i dit tegn. Dette er stort. Det der sker i løbet af de næste 12 måneder er, at Jupiter indhenter din tegnhersker, Saturn, hvor de vil mødes i december 2020 – hvilket har store konsekvenser for folk født i Stenbukkens tegn (og Vandbæreren). Du vil opdage at der er en øjeblikkelig udvidelse af din indflydelsessfære i december, og der vil være behov for at lære og mestre nye administrative eller uddannelsesmæssige evner for at klare det.

Der sker en masse i december, og du har det meste under kontrol. Folk søger din støtte, både praktisk og følelsesmæssigt. Børn og dine kære udsættes for udfordringer, men ikke noget de ikke kan klare. Den første del af måneden er ikke ligefrem en ferietid, da arbejde og socialt pres hober sig op. Det er nok en god ide at fokusere på hvad du virkelig ønsker at gøre, og eliminere de tunge opgaver, som du ikke ønsker at udføre.

Nymånen i dit tegn lige efter jul vækker et reelt behov for en plan for fremtiden i dig. Der er fantastiske nye og kreative muligheder… også for dem du holder af, især børn. Sigt højt. Du går ind i en periode hvor store mål kan opnås, og du er i en central position, mens alle andre samles.

Dagens Horoskop