Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, februar 2020

Der kan være et element af forvirring omkring familieaffærer i denne periode, som kan have forbindelse til begivenheder den sidste måned, hvor initiativer grundstødte på grund af misforståelser. Når februar starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, bevæge sig ind i et område af dit horoskop som har forbindelse til hjemmet, hvilket indikerer at der i både denne måned og den næste vil være en masse arbejde sammen med en partner for at klare tingene. Dette kan tage tid, men generelt er det en succesfuld proces og der kan opnås enighed.

Du har betydelig dynamik og drive mens planeten Mars er i dit tegn i den første halvdel af februar, og når den bevæger ind i Stenbukken vil der være øget fokus på økonomi, aktiver og talenter og resurser helt generelt. Det vil blive et år med store forandringer på dette område, og den sidste del af februar kunne blive en tid med mulighed for at øge dine aktiver gennem innovation og forandringer på jobbet. Der kan være et overset talent eller et aktiv fra fortiden, som du har adgang til for at gøre det muligt for dig at øge din økonomi på en eller anden måde. Hvo intet vover, intet vinder.

Februar er en ret romantisk måned, hvis ikke for dig så for børn og dem du holder af. Og det er en tid hvor penge kan bruges på at nyde livet. En del af dig ønsker at more dig, men en anden del af dig er meget fokuseret på at holde pengene under skarp kontrol.

Dagens Horoskop