Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, december 2018

I det december begynder kan en partner eller en bekendt forlade scenen, måske på grund af noget pinlighed eller skuffelse, som følge af dårlig dømmekraft. Det er en midlertidig afgang, og ved midten af måneden er de tilbage og ivrige efter, at slutte sig til dig i forbindelse med din egen dagsorden.

Det er en ekstraordinært omskiftelig periode for dig, særligt i forbindelse med familiesager. Lige nu føler du et skud af energi og optimisme, og der er en følelse af, at du ved hvor du gerne vil hen og hvordan du skal nå derhen. Det er en styrkede tid, men energi kan nemt blive opløst af familiemedlemmer, børn eller elskede, som virker retningsløse, forvirrede eller simpelthen urealistiske. Det er vigtigt ikke, at blive trukket ind i fantasiscenarier, som andre folk foreslår på trods af din bedre dømmekraft.

Juleugen i sig selv er en tid med sammenhold, og du vil sandsynligvis opdage, at partnere er ganske villige til, at strække sig meget for dig, og gå med på planer du har. Det er en ganske god periode for rejser, særligt til ø-destinationer eller steder ved havet. Julen er en tid hvor man undslipper, og hvis du ikke kan tage væk til en eksotisk destination, kan en overflod af champagne hjælpe på det.

Dagens Horoskop