Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, januar 2020

I løbet af hele 2020 vil din tegnhersker, Jupiter, befinde sig i Stenbukken – bjerggeden. Det vil bestemt føles som om du møjsommeligt på klatre op af høje bjerge i løbet af året, for at få en slags økonomisk tryghed som du jo stræber efter. Din indsats vil blive belønnet i slutningen af året, hvor der vil være et helt nyt økonomisk fundament, som skabes efter betydelige forhindringer.

I den spæde begyndelse af januar er der perfekte betingelser for et økonomisk partnerskab, og det er godt at dele ideer med dine kære omkring planer for fremtiden. Det er tid til at vurdere de resurser du har til delt rådighed, og overveje hvor du du øge udgifter og hvor du kan skære noget væk. Der kan være intense diskussioner omkring weekenden den 10. hvor du overvejer en form for krisestyring, og en transformation på dette tidspunkt sætter scenen for en sundere fremtid.

Planeten for energi og drivkraft, Mars, bevæger sig ind i dit tegn i begyndelsen af måneden, hvilket giver dig den energi og entusiasme du har brug for. Der er dog nogle ting omkring familie eller kollegiale relationer som kan dræne effektiviteten af din entusiastiske indsats væk. Slutningen af januar er et godt tidspunkt til kommunikation, men ikke så godt et tidspunkt til at løse familieproblemer.

Dagens Horoskop