Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, februar 2019

Begyndelsen af Februar medfører mange spændende muligheder for sjov og romantik, og det er en udadvendt tid, med masser af muligheder for eventyr og radikale nye kreative muligheder. Hvis du har børn, tager de sandsynligvis på eventyr, og det er også en ideel tid for deres forhold.

Hvis du udnytter disse ideelle tendenser, er tidlig Februar tiden til at handle. Det er en god tid for partnerskaber generelt, og for rejse og uddannelsesrelaterede projekter, og hvad som helst der har med holdarbejde at gøre, både på et lokalt og internationalt niveau. Senere denne måned bliver tingene mere upålidelige, særligt efter Fuldmånen omkring d. 19 Februar, hvor miskommunikation eller kaotiske omstændigheder påvirker hjemmet og familien, hvilket kan være forvirrende. Kommunikation er særligt besværlig i en periode af to måneder efter den dag, måske fordi forventningerne er for store, og folk evne til at holde deres løfter er ikke pålidelig.

Der er større fokus på dit arbejdsliv i den anden halvdel af Februar, og det er tid til at investere mere indsats i praktiske resultater. Konsolidering og omstrukturering af din personlige økonomi er vigtigt, og desto hårdere du arbejder, desto bedre går det.

Dagens Horoskop