Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, april 2018

Lige nu er du i en periode hvor du bliver nød til at ændre visse beslutninger om at optimere og genoverveje fordele og ulemper. Der er for eksempel en stor fokus på personlig økonomi, hvor en stor indsats er krævet for at omstrukturere og spare. Hvis du har lån, er det en fordel at genforhandle dem, og hvis der er unødvendige udgifter, er det måske en fordel at eliminere nogle af dem. Indsats du yder nu vil sikre magtfuld vækst i fremtiden.

Økonomisk sundhed og vækst er improviseret igennem nye tendenser på arbejdet, hvor kollegaer arbejder effektivt og pålideligt bygger tingene op. Hvad der virker lige nu er et langsomt og roligt tempo, og et forsøg på at konsolidere gevinster og minimere svagheder, du kan regne med enestående professionel hjælp. Inden for omkring en måned, kan du forvente radikale nye omstændigheder, der ændrer dine daglige rytmer og arbejdsliv.

Hen imod enden af april, begynder en letsindig periode, hvilket er ideelt for forhold. Det virker som om at enten en partner eller et barn kæmper lidt i denne her måned, måske på grund af økonomien, eller måske omgang med autoriteter som ikke blev effektivt afgjort før. Disse problemer bløder op i enden af måneden.

Dagens Horoskop