Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, maj 2019

I det Mars står over for dit tegns hersker, Jupiter, tidligt i maj, starter måneden på en hektisk note med kontroverser, en masse kommunikation, nogle uenigheder og måske en masse møder eller rejser. Det er en spændende tid, for single Skytten er det en ideel tid for dating og romantik, og for dem med børn, en ideel periode for eventyr. Du er i stand til at kommunikere dit synspunkt på overbevisende og elegant vis.

Når det kommer til dit arbejdsliv, er maj en tid hvor nye mennesker ankommer og hvor forandringer bliver indført. Der er et behov for et friere og mere udadvendt miljø, og hvis det ikke findes på dit arbejde kan andre steder tilbyde den plads og frihed, som du har brug for. I midten af maj kan en ny og spændende person komme med innovative forandringer. Generelt er det en tid til at rekonstruere arbejdsrytmer og komme af med ineffektive metoder, som dræner økonomien.

Fra d. 21 og fremad er resten af måneden fokuseret på forhold og møder med folk. Det er en tid hvor partnere, ender i en langt stærkere position, måske overtager de en rolle, som de er bedst udrustet til. Du er måske ikke enig med alt hvad partnere har gang i, men du respekterer deres mod.

Dagens Horoskop