Horoskop for Skorpion

23. okt - 21. nov

Månedshoroskop, marts 2018

Det her er en meget kreativ periode for dig, og det er også et vigtigt tidspunkt for forhold med børn og romantiske partnere. Der kan være en dyb forståelse på et følelsesmæssigt niveau, men der vil også være nogle uenigheder, særligt om forbrug, i begyndelsen af marts. Tingene kan være for vage og slappe for din smag lige nu. Omkring midten af marts, når kreativiteten et højdepunkt, og det er et særligt godt tidspunkt for at håndtere magt problemer, magtfulde mennesker og magtfulde, men kreative organisationer.

Henover det anden del af måneden er der et stort skift i fokus, og du har behovet for at koncentrere ensidigt på en form for læring eller kommunikations projekt. Du løber ind i forhindringer, men de ender kun med at forhærde din beslutsomhed. Du er villig til at tage et hvert slagsmål eller udfordring når det kommer til din uddannelsesmæssige udvikling, og du pløjer din vej igennem.

Et område hvor den her beslutsomhed skinner igennem er i arbejdsforhold, hvor du kan mærke at kollegaer eller partnere går imod katastrofer. Du føler behovet for at forberede dig, i stedet for at løbe direkte ind i noget uden at planlægge. Din indflydelse betyder at der vil være en genovervejelse, men det er en hård kamp.

Dagens Horoskop