Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, december 2018

Ved begyndelsen af december vil en partner, som måske har været væk på arbejde, vende tilbage til din sfære, og der er en chance for, at genskabe forhold, som tilbage i september og oktober var ganske spændte og besværlige. Du kan have løst sager sidste uge, som var en ideel tid for harmonisk kommunikation med elskede.

Lige nu er du i en periode hvor kreativitet og selvudfoldelse, er enormt vigtigt for dig, og du ser efter noget magisk for, at give livet dybde og mening. Du har to valg: Du kan forfølge en drøm uden grænser og måske endda uden moralske begrænsninger, eller du kan vende dig indad for, at opdage en spirituel kvalitet, som er mere værd end kærlighed, sex, penge og resten. Det er en ideel tid for musik, film og hvad som helst hvor du kanaliserer dit talent inden for fantasi.

Finansielt lader der til, at være tegn på velstand og udvidelse. Faktisk skal du passe på, at du ikke bruger din formue nu. Spil ikke hasard, bliv ikke snydt af hurtige penge, og lyt ikke til råd, hvis dee går imod sund fornuft. En partner har måske en bedre ide end dig om det finansielle lige for tiden.

Dagens Horoskop