Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, februar 2019

Der er spændende finansielle udviklinger og på arbejdspladsen i tidlig Februar, er det tid til at bryde fri fra forhindringer og forfølge noget unikt på arbejdet. Du fjerner dig selv fra indflydelseskilder, som begrænser din bevægelsesfrihed, og du opdager, at der er meget støttende miljøer i dit lokalområde, hvilket opmuntrer dig til at udvikle din egen måde at gøre tingene på.

Der er et skift i fokus i midten af Februar, og dine interesser er centreret omkring forhold. En periode begynder hvor, du bliver mere sensitiv over for andres behov, og du bliver nødt til at gå på kompromis, når andre ikke vil. Tillad dig selv at blive vejledt af andre, som har mere erfaring end du har, for du er i ukendt territorium. Der er et behov for at studere eller for at lære noget, som vil være godt for dig i det lange løb, så du skal sætte i gang.

Venner og behovet for nydelser distraherer dig i de kommende uger, og selvom det kan være sjovt at nyde fester og at give efter, har det en tendens til at nedbryde din viljestyrke, så du skal finde en balance mellem nydelse og pligt. Du skal huske på at nogle folk vil love hvad som helst for at styrke deres selvtillid.

Dagens Horoskop