Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, januar 2020

Efter en intens, kreativ og ret succesfuld periode op til slutningen af sidste år, begynder 2020 med et nyt fokus, hvilket har at gøre med dit ønske om at udtrykke dine talenter og øge dine muligheder for at tjene penge. Januar er en måned hvor du let kan forføres af genveje, og du er sårbar – især i slutningen af måneden – især overfor bedrag. Så glem ethvert bliv-rig-i-en-fart koncept, og forbliv realistisk omkring hvad der er praktisk opnåeligt.

Slutningen af januar kan også være en meget romantisk tid, hvor den enlige Skorpion tiltrækkes af romantiske dates, som kan føles som svaret på en drøm. Drømme har dog en tendens til at fordampe når man vågner, så selvom det kan være en romantisk tid, er du nødt til at holde dine forventninger realistiske.

Det største fokus det meste af året er på uddannelse og kommunikation. Det kan være på et personligt plan, med søskende eller folk omkring dig i dit daglige liv, og det kan være i forbindelse med en stejl indlæringskurve som du er nødt til at mestre. Tingene bliver rigtig intense på det område omkring måneformørkelsen den 10. januar, og du kan forvente at lærere eller medstuderende er ekstremt krævende. Det er muligt at beslutninger som tages på dette tidspunkt vil ændre dit intellektuelle spor.

Dagens Horoskop