Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, februar 2020

Når februar starter forsøger du måske stadig at skabe orden i forbindelse til børn eller dem du holder af og økonomiske komplikationer som opstod i sidste måned. Forhåbentlig har du været i stand til at undgå at tage urealistiske beslutninger omkring hvordan du skal administrere dine resurser, så vel som omkring hvem du kan stole på.

Omkring midten af februar er der en ændring i dit fokus, og det er en tid hvor du bestemt er motiveret til at begrave dig i et uddannelsesprojekt, som meget vel kan dominere resten af året. Muligheden for at forgrene sig i en ny retning præsenterer sig selv, og hvis du ønsker mere plads, frihed og kreativitet, så er det på dette tidspunkt en god ide at eksperimentere en smule, endda rejser eller en arbejdsferie for at forbedre dit sind og lære noget nyt. Om du engagerer dig i det ene eller andet så kræver det hårdt arbejde og dedikation, men du hilser udfordringen velkommen.

Den sidste uge af måneden er et storartet tidspunkt til kreative initiativer og selvudfoldelse. Der er noget der bobler i dig som har brug for at komme ud, og denne periode er god til at starte noget nyt og lade dig involvere med en gruppe af ukonventionelle folk, som bryder barrikader ned og udvider dine horisonter. Uanset hvilke kreative projekter du lader dig involvere i på dette tidspunkt kan tage lidt tid til at falde på plads, men du har tålmodigheden til at føre tingene til enden.

Dagens Horoskop