Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, december 2019

Der er en del optimisme når december måned starter, og det er et godt tidspunkt til at nyde livet, at underholde børn og dine kære, og helt generelt at leve op til dit ry som festabe. Du ønsker måske at vise lidt tilbageholdenhed når du fristes til endnu en eksotisk cocktail eller endnu et glas vin, da der også opstår vigtige spørgsmål omkring meningen med livet, universet og alting i starten af midten af december, og det anbefales at holde hovedet klart.

Der har været en del fokus på dit arbejdsliv og daglige vaner i løbet af det sidste år eller så, og tingene bliver endnu mere intense denne måned. Der dukker måske nye folk op på arbejdspladsen, eller der begyndes på nye ambitiøse planer. Du kan ikke slippe væk fra, at arbejdet fortsat vil være dit fokus på intense krav og måske omstrukturering i måneden forude, også selv om du overvejer hvordan du kan gøre din karriere mere spændende og frigørende.

Tanker omkring hvordan du kan gøre livet mere opfyldende bliver mere intense i perioden mellem jul og nytår, og det er en tid, hvor du muligvis er i stand til at finde den magiske formel som muliggør at du kan genopfinde arbejdsrytmerne. Trangen til at have nye mål kan også være relaterede til fitness og helbred, og nytåret kunne være det perfekte tidspunkt til at tage beslutninger du kan holde dig til.

Dagens Horoskop