Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, april 2018

April måned er en potent, men udfordrende periode for dig. Umiddelbart er der meget der ligger dig på sinde, og det er forbundet med resultater fra noget forskning, eller en spejdende ekspedition, hvilket afslører en mængde af problemer der plager dine planer om at udvide dine horisonter, måske igennem studie, måske igennem rejse eller måske igennem en form for forhandling.

Det er særligt sager der har en indflydelse på hvor glat din dagligdag går, som giver udfordringer. Blandt kollegaer er der dem som lader til at manifestere diktatoriske træk, eller der kan foregå noget omrokering eller rekonstruktion. Disse aktiviteter indskrænker din frihed, og lige nu er frihed enormt vigtigt. Med den nymånen d. 16 der slutter sig til Uranus, er lysten til at hoppe på et fly til den anden side af kloden meget stærk, særligt hvis arbejdet føles udmattende.

Fokus ændrer sig henover de sidste ti dage i april, og på det her tidspunkt er du mere villig til at påtage dig en lederrolle i din karriere, og du vil opdage at du kan arbejde meget konstruktivt med autoriteter i kontoret. Der er ganske positive tendenser professionelt og finansielt, hvis du finde en måde at kanalisere ambitionerne hos dem du arbejder sammen med.

Dagens Horoskop