Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, februar 2020

Februar går i gang med en god start i dit arbejdsliv, så længe du tager dine forholdsregler for at kontrollere omgang med mennesker, især forbindelser i udlandet, for at sikre at de holder hvad de lover. Når dette er på plads er det et udmærket tidspunkt for lukrative handler og at modtage penge og generelt udvide gennem arbejdsinitiativer.

Når Mars går ind i dit modsatte tegn, Stenbukken, midt i februar, hvor den vil møde Jupiter og Pluto sidst i marts, så er scenen sat for dynamiske professionelle partnerskaber. Du kan forvente at folk vil være temmelig krævende i denne periode, og den kloge Krebs sørger for ikke at skabe sig fjender… det er ikke tiden til at kæmpe mod folk som er stærkere end du er. Den sidste del af måneden er udmærket til at arbejde med internationale forbindelser eller innovative projekter.

Fuldmånen den 23. februar sætter kæmpe fokus på intellektuel og åndelig udvikling, især gennem rejser eller gennem kontakt til indflydelsesrige mentorer. Det er en god periode til internationale forhandlinger generelt, hvor drømme og kreativitet kan kanaliseres til konstruktive projekter via partnerskab. Uanset hvad du er involveret i på dette tidspunkt kræver det at gennemgå det et par gange før du opnår det helt rigtige.

Dagens Horoskop