Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, april 2018

Som en Krebs, er du meget modtagelig over for månen, og i det april starter med en fuldmåne, vil du opdage at der er en intens fokus på karriere sager på den ene side, og hjemlige sager på den anden. Det er lige præcis nu at nyhederne kommer til dig, og forskning giver resultater som du skal handle efter.

April er karakteriseret af det faktum at de tre mest udfordrende planeter i astrologi, Mars, Merkur og Pluto, alle er sammen i dit modsatte tegn Stenbukken, hvilket garanterer at du vil være oppe imod en form for uforsonlig autoritet. Der er meget lidt blødhed eller fleksibilitet her, så du vil blive nød til at få det bedste ud af dine betydelige resurser, som blandt andet, inkluderer dynamik og tro på dine professionelle evner. Hvis det var en krig, ville magterne imod dig være uovervindelige, men du har overraskelsesmomentet.

I meget af april vil du blive nød til at håndtere svære forhold, og prøve én løsning og så en anden, med meget lidt fleksibilitet fra dem imod dig. Uanset hvad, så nå nymånen slutter sig til den uforudsigelige Saturn på d. 16, kan du benytte dig af muligheden for at gøre noget fuldstændigt nyt. Det kan være en positiv tid for konstruktive partnerskaber med magtfulde spillere, hvis du udnytter dine alliancer.

Dagens Horoskop