Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, maj 2019

Tidlig maj er karakteriseret af vigtige forandringer i dit sociale liv, forandringer som har været tilstede i omkring et år, men som i maj bliver realiseret. Det er en tid til at involvere dig med nye venner og nye samfund, i hvad der vil være en syvårig periode af social rækkevidde, hvilket vil ændre dit syn på samfundet. Det er også tid til at udnytte dine professionelle resurser og at realisere nye indkomstkilder eller at nyde godt af gamle investeringer.

Indtil midten af maj er der fokus på en masse aktiviteter på arbejdet, hvilket kan involvere rejse og internationale eller lokale muligheder. Det er en tid hvor folk du arbejdet med begynder at producere resultater. Der kan være en succesfyldt udvidelse i denne periode.

Efter d.16 maj bevæger Mars sig ind i dit tegn, hvilket melder om en dynamisk, udfordrende og hårdtarbejdende periode for dig. Mars går ind i Krebsen en gang hver andet år, og det har en tendens til at understrege følelser og medføre et element af forstyrrelse. I dette tilfælde er der harmoniske kontakter til Venus, som sikrer at selv hvis følelserne er stærke, så vil folk du er tæt på have en positiv og beroligende indflydelse. Der sker meget på den sociale scene, så du vil have rigeligt med behagelige distraheringer.

Dagens Horoskop