Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, december 2018

December måned starter hektisk ud, særligt i forbindelse med arbejde og rejse. Samtidig med, at der er grund til optimisme omkring udvidende arbejdshorisonter, bliver du nød til, at konservere din energi i stedet for, at smide den ind i alle mulige projekter, som kun har varierende grader af succes. Undgå at skyde med spredehagl og prøv så vidt muligt at holde fokus. Du kan være helt oppe og køre over mulighederne, men prøv at forblive rationel og jordnær.

Nymånen d. 7 fremhæver håb og drømme, og det er præcis tid til, at være på vagt over for din egen natur, særligt når det kommer til, at tro hvad du gerne vil tro. Mange folk som forsøger, at holde sig til højere idealer og standarder kan snyde sig selv. Lad dem ikke snyde dig.

Der er en vigtig overgang i Fuldmånen i dit tegn, Krebsen, lige inden juletid og det bringer en pause fra arbejdet og fører til mere stabilitet. Det er en tid hvor du genopdager vigtigheden ved familiebånd, og hvis du skal et sted hen i ugen, vil det nok være en partner som bestemmer destinationen. En balance mellem dine og en partners behov er en udfordring, men hvis du er i tvivl, så lad en partner bestemme.

Dagens Horoskop