Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, januar 2020

2020 vil blive et intenst år for dig med stadig fokus på både forretnings- og personlige relationer. Januar starter konstruktivt, og det er et godt tidspunkt til at diskutere forretningsaftaler og andre arrangementer. Når der er måneformørkelse den 10. januar kommer et vigtigt emne til overfladen, og der skal tages meget vigtige beslutninger.

Formørkelsen sætter fokus på magtkampe i dine relationer og det er en følelsesmæssigt højspændt tid for dig. Det er en tid hvor du måske ønsker at overveje om du virkelig ønsker at fortsætte et arrangement, og der er måske brug for en form for omstrukturering. Der er en tendens til at give, eller måske til at modtage, ultimatummer er en måde til at lette på presset. Hvis du er oppe imod en som spiller hård, så mener denne det, og det er bedst at finde en måde at undgå en kamp som du ikke kan vinde.

Tingene bliver mindre pressede og mere spændende hen mod slutningen af måneden, hvor der måske er forbindelser til venner eller organisationer med en social eller psykologisk agenda. Denne del af måneden er en tid med høj idealisme, men det er også en tid hvor løfter, romantik eller lignende, er svært at levere, så sørg for at du styres af realistiske forventninger.

Dagens Horoskop