Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, februar 2019

Februar starter spændende ud, og det er et ideelt tidspunkt for at indvie international opdagelse, finans og forbindelser med store organisationer, som håndterer kollektive problemer. Du kan forvente udadvendthed og succes i dit arbejdsliv, idet ekstraordinære initiativer bliver igangsat. Fokus er på højteknologiske, sociale medier, internationale grupper og særligt på individer med revolutionære ideer.

Der er fortsat en stærk indflydelse på forhold og generelle partnerskaber, og de folk du er partner med i denne periode, har en tendens til at være meget professionelle, organiserede og realistiske. Dette stiller krav til dig om at levere et godt stykke arbejde og skabe solide rammer for vækst, uanset om det er i dit privatliv eller i forretninger.

Fuldmånen d. 19 medfører et skift i fokus, og understreger en periode, som kan være kaotisk, og kan være længere end forventet. Selvom det er et godt tidspunkt for kreative ideer, er det også en periode, hvor folk du arbejder med, måske ikke er i stand til at holde deres løfter, selvom de har hjertet det rette sted. Du har brug for at organisere dig ud af kaos, og du skal være tålmodig, når du venter på de resultater, som du regner med. Stol på fakta i stedet for vage løfter.

Dagens Horoskop